Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eğitici öğretici Videolar

Eğitici öğretici Videolar. Temel bilim konularında çeşitli videolar sunuyor. Bir çok kullanıcı bu videoları indirerek arşivliyorlar, ancak bazı kullanıcılar teker teker video indirmek ile uğraşmamak için toplu bir biçimde oynatma listesini indirmeyi tercih edebiliyor.

10 Artistique Coloriage Bumblebee Gallery Coloriage
10 Artistique Coloriage Bumblebee Gallery Coloriage from id.pinterest.com

Pepee ile eğlenceli şarkılar söyleyelim, renkli danslar edelim. Herkesin dinlenme, yenilenme tarzı elbette farklı. Bu da youtube için yeni bir konsept demek.

Eğitici ve öğretici videolar ile birçok platformdan birçok kullanıcı bu fırsatlardan yararlanabiliyor.


Çocuklar için eğitici, öğretici ve eğlenceli 13 aplikasyon. 20 aralık 2016, 20:38 11:57 8098. Eğitici video,videolar,filmler,belgeseller, belgesel izle,eğitici belgeseller,belgesel,

İyi bir sunum için hazırlık yapmak zaman ister ve bazen de sunumunuz sıkıcı olduğu.


Mentalup'ın eğitsel ve eğitici oyunları ile siz de çocuğunuzun görsel zeka gelişimine destek olun. Eğitici videolar hazırlamanın doğru veya yanlış yolu yoktur. Temel bilim konularında çeşitli videolar sunuyor.

Sahnelerin süresini belirleyin, fotoğraf ve videolar yükleyin, arkaplan müziği seçin, renkleri ayaralayın, isterseniz projenin sesini kısın ya da kendi.


Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımı. İster genel kültür, tarih, bilimle ilgili olsun, ister ders videoları olsun, ilgi çekecek eğitici videolar hazırlayabilmek mümkün. Eğitici videolar ve sunumlar nasıl yapılır?

Öğrencilerin dinlenme fırsatı olarak gördüğü sömestr tatili başladı.


Şablonlarda yer alan yüzlerce animasyonlu sahneyi kendi ihtiyaçlarınıza göre düzenleyin. Crash course physics (ortaokul ve üzeri için fizik) crash course chemistry (ortaokul ve üzeri için kimya) crash course kids (tüm yaş grupları için) hooplakidz lab. Mesela her gün için bir zıt kavram belirleyin.

Okul dışında evde de çocukların i̇ngilizce gelişimini destekleyebileceğiniz eğitim setlerini ve eğitici kitapları seçtik.


Birçok öğrenci uzun bir eğitim öğretim maratonunu ardından dinlenmeye ancak fırsat buldu. Çocuğunuzla video izleyeceğiniz zaman o zıt kavramla ilgili videolar açın ve gün. Okul öncesi stage 1 ilkokul ingilizce öğretici kitap ve setler.

Post a Comment for "Eğitici öğretici Videolar"