Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Dışkısında Kan

Kedi Dışkısında Kan. Kilosu biraz zayıf geldiği için ve aşı zamanında veterinerimize götürdüm orada korkudan altına yaptı kakanın rengi bana normal geldi ama veterinerimiz az miktarda kan var synobiyotiğe başlamalıyız dedi. Mevcut parazitlerin ve yumurtaların tamamen temizlenmesi için 14 gün arayla parazit tedavisi oldu.

T cruzi 1909 yılında ilk kez Carlos Chagas tarafından
T cruzi 1909 yılında ilk kez Carlos Chagas tarafından from muhaz.org

Kilosu biraz zayıf geldiği için ve aşı zamanında veterinerimize götürdüm orada korkudan altına yaptı kakanın rengi bana normal geldi ama veterinerimiz az miktarda kan var synobiyotiğe başlamalıyız dedi. Kedi çöpünü temizlemek bazen evcil hayvan sahibi için hoş olmayan bir şaşkınlığa dönüşür. Kedinin dışkısında kan olduğunu fark ettikten sonra, birçok evcil hayvan sahibi, kedisinin kanseri olabileceğinden endişe duyuyor.

Hem Bağışıklık Sistemi Yeni Gelişen Hem De Aşıları Yapılmayan Yavru Kedi Dışkısında Kan Görülebilir.


Kedi çöpünü temizlemek bazen evcil hayvan sahibi için hoş olmayan bir şaşkınlığa dönüşür. Kan bir süre devam etti. Rektal polipler, rektal bölgede meydana gelen iyi huylu kütlelerdir.

Fakat Dışkısında Olağan Dışında Kan Görülmesi Ya Da Bunu Fark Edebilmeniz Çok Sık Karşılaşılan Bir Durum Değildir.


O zaman mama olarak acana kullanıyordum. Kedi dostunuz sık sık kabızlık sorunu çekiyor ve kanlı kabız dışkılıyorsa öncelikle beslenme düzenine göz atmanız gerekir. Exclusion kısır mamaya gectik cok severek yiyodu.

Bu Durumda Kum Kabının Kenarında Ya Da Dışkının Üst Ucunda Pembe Veya Kırmızı Noktalar Tespit Edebilirsiniz.


Hangi mamayı kullanıyorsunuz mamadan kaynaklı olabilir bnim kedim de de 1,5 aydır geçmeyen kan vardı ve diğer büyük kedim de de başladı bn de mamalarını değiştirdim geçti ama tabi başka sorunlar da olabilir başka bi veteriner hekime daha götürmenizi tavsiye ederim Ya kedi dışkıda kan varsa ne olur? Bir yıldır kedimin dışkısında kan var, veterinerler de çözemedi ne olduğunu bir sürü antibiyotik, iç parazit, probiyotik uygulandı ama fayda etmedi.

Kedimin Tavuklu Mamayada Alerjisi Var Felica Hipoalerjenik Mama Kullanıyor.


Mevcut parazitlerin ve yumurtaların tamamen temizlenmesi için 14 gün arayla parazit tedavisi oldu. Kedi dışkısında kan neden olur? Kakada kan kimi zaman tespiti zor olan bir durumdur.

Kedinizin Dışkısında Kan Tespit Ederseniz Anında Veterinerinize Bu Durumu Bildirmeniz Gerekir.


Kedi dışkısında kan tehlikeli midir? Parazitten kaynaklı oluyordu defalarca kez veteriner değiştik bu yüzden. Kilosu biraz zayıf geldiği için ve aşı zamanında veterinerimize götürdüm orada korkudan altına yaptı kakanın rengi bana normal geldi ama veterinerimiz az miktarda kan var synobiyotiğe başlamalıyız dedi.

Post a Comment for "Kedi Dışkısında Kan"