Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Traşı Fiyatı

Kedi Traşı Fiyatı. Evcil dostlarımıza özel sağlıklı ve hijyenik koşullarda kedi kuaförü ile irklara özel makine ve makas traşı, yıkama ve tırnak bakımı hizmeti sunar. Videos you watch may be added to the tv's watch history and influence tv recommendations.

Melis SEZEN sevgilisi Listesi Fiyatı Nedir
Melis SEZEN sevgilisi Listesi Fiyatı Nedir from fiyatinedir.net

Kedi makas tıraşı, kedilerin tüylerinin tıraş makinesi kullanılmadan, profesyonel. Kedi ve köpeklerde tıraş ve banyo fiyatları. Cerrahi operasyonların fiyatları, bu uygulamalar öncesinde ve sonrasında oluşabilecek masraflar hayvan severlerin çok merak ettiği konulardandır.

Ortalama Pet Kuaförü Fiyatları Aşağıdaki Listemizde Yer Almaktadır.


Kedi yatağı fiyatları 2022 araştırması yapıyorsanız doğru yerdesiniz.sizlere kedi yatağı fiyatı ile ilgili araştırma yaptık ve ilgili kurumlardan bilgi aldık. İstanbul gaziosmanpaşa’da kedi traşı fiyatı 180,00₺ dir. Köpek ve kedi makine tıraşı, makas tıraşı, banyo hizmeti, tırnak kesim, güncel fiyatlar.

Kedi Makas Traşı 150 Tl Olmaktadır.


İletişim fiyat ve randevu için 0 (0216) 426 22 22 Kedi ve köpeklerde tıraş ve banyo fiyatları. To avoid this, cancel and sign in to.

Zamlı Kedi Traşı Fiyatı Gibi Sorularınızın Hepsini Bu Yazımızda Cevaplamaya Çalıştık.


Van kedisi fiyatı 2022 yılında güncel olarak ilgili kurumlardan bilgi alınmıştır. Bulunduğunuz yer, tıraş ve banyonun yapılacağı yer, özellikle köpekler için köpeğin ırkı yani büyüklüğü önemli kriterler arasında yer almaktadır. İstanbul kadıköy’de kedi traşı fiyatı 150,00₺ dir.

Kedi Traşı Fiyatları Neye Göre Değişmektedir?


Tey tey tey neyse, şu açıdan bakalım, kediniz yavru değilse ve bu aşıları ilk defa yaptırmayacaksanız senede birer kere karma, kuduz, lösemi 270 lira yapıyor. Fi̇yat para bi̇ri̇mi̇ 1 hayvan bakım ve nakil ücreti 1.1 hayvan nakil ücreti 1 ile 10 km arası adet 68 tl 1.2 hayvan nakil ücreti 10 ile 30 km arası adet 35 tl 1.3 çiftlik hayvanı ücreti 1 günlük adet 28 tl 1.4 evcil hayvan ücreti (kedi, köpek) 1 günlük adet 15 tl 1.5 hayvan nakil ücreti 30 km sonra her km i̇çin adet 4 tl Kedinin cinsi ve yaşı ücreti etkilememektedir.

Kedi Dostumuza Özel Sağlıklı Ve Hijyenik Koşullarda Kedi Kuaförü Ile Irklara Özel Makine Ve Makas Traşı, Yıkama Ve Tırnak Bakımı Hizmeti Sunar.


Videos you watch may be added to the tv's watch history and influence tv recommendations. Kedi makine traşı fiyatları 2020 kedi makine traşı fiyatları gidilen kuaföre göre değişiklik göstermektedir. Evinizden pet taksi ile köpek kuaför hizmeti en uygun fiyatlarla sizlerle.

Post a Comment for "Kedi Traşı Fiyatı"