Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Harf öğretici Oyunlar

Harf öğretici Oyunlar. Harf bombaları oyununda gelen harfleri hızlıca yazmaya çalışın, başarılar. Arapça harf yakala online eğitici öğretici bilgilendirici ders oyunları.

Kur’an Harflerinin Başta , Ortada Ve Sonda Yazılışları
Kur’an Harflerinin Başta , Ortada Ve Sonda Yazılışları from dortaltiyasdunyasi.com

Sebran’s abc, küçük çocukların kendi dillerinde harf ve kelimeleri eğlenceli bir şekilde öğrenmesi amacı ile tasarlanmış tamamen ücretsiz bir dil eğitim programıdır. Bu harfleri tutup sürükleyerek doğru sıraya koyun. Bir harf belirledikten sonra aile fertlerinden bu harf ile başlayan isim,.

[ortalama puan 0.00, puanlayan kişi sayısı 67] açıklama :


Cevabınızı kontrol etmek için ise harflerin altındaki düğmeye basın. [ortalama puan 0.00, puanlayan kişi sayısı 67] açıklama : Cevabınızı kontrol etmek için ise harflerin altındaki düğmeye basın.

Bu öğretici ve eğitsel oyun ile çocuğun görsel bellek, sözel bellek, görsel dikkat yetenekleri gelişir.


Harf bombaları oyununda gelen harfleri hızlıca yazmaya çalışın, başarılar. Bir harf belirledikten sonra aile fertlerinden bu harf ile başlayan isim,. Harf bombaları eğitici öğretici bilgilendirici zevkli oyunlar.

Eğitici ve öğretici bir oyun olması yanı sıra sizlerin araştırmalar yapabilmesinde sizlerin gözlemleme yeteneğini geliştirebilecek olan oyunda sizler farenizi kullanarak kaleminiz ile harflerin üzerine tıklayacak ve puanlarınızı kazanabileceksiniz.


Cevabınızı kontrol etmek için ise harflerin altındaki düğmeye basın. Arapça harf yakala online eğitici öğretici bilgilendirici ders oyunları. Arapça harf bulmak için dinleyin ve söylenen harfi bulmaya çalışın, bol şans.

Arapça harf bulma oyunu arapça eğitim oyunları ders oyunları eğitici oyunlar öğretici oyunlar bilgilendirici oyunlar okul.


Ve dini oyunlar için taleplerinizi bizlere bildiriniz. Çocuklarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlendirici ve öğretici oyunlar. Türkçe alfabesini öğrenmenin en kolay ve harika yolu.

Elakin kelime tablosu ( sizi çok özledim) kutuyu aç.


Süper kalem oyunu engelsiz meb oyunları 1.sınıf matematik oyunları öğrenci oyunları 1.sınıf oyunları hızlı fare kullanma oyunları bilgilendirici oyunlar 3.sınıf matematik oyunları okul öncesi oyunları eğitim oyunları sitesi 2.sınıf çıkarma i̇şlemi oyunu ingilizce eğitici oyunlar türkçe oyunları ilkokuma oyunları 2.sınıf bilgi yarışması ğitici oyunlar ders oyunları eğitici oyunlar 5.sınıf. Bu eğitici ve öğretici oyun için lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyiniz. Harfleri bul içerisinde zaman kısıtlaması olmaksızın rahat bir şekilde oyunu.

Post a Comment for "Harf öğretici Oyunlar"