Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eğlenceli Ve öğretici Oyunlar

Eğlenceli Ve öğretici Oyunlar. Okullar kapandı, çocuklar evde ve maalesef birçoğu ya televizyon başında ya da tablet ile oyun oynuyor. Mentalup'ın bilimsel ve eğlenceli matematik oyunları, çocuğunuzun mantık ve muhakeme yeteneğini geliştirir.

brookhavenrp PLAYBOARD
brookhavenrp PLAYBOARD from playboard.co

Masanın orta kısmına renk kartları dizilir. Çocuklar için tasarlanan bu eğitici ve öğretici oyun ile çocuğun kelime akıcılığı, kelime bilgisi yetenekleri gelişir. Çocuklar, eğlenceli ve öğretici aktivitelerle sayı sayma, nokta birleştirme, labirent, fark bulma, gölge eşleştirme gibi etkinlikler yapacaklar.

Bu seri öğretici oyunlar, bulmacalar, aktiviteler ve boyamalarla dolu!


Çocuklar için eğitici ve öğretici oyunları sizin için bir araya getirdik.her yaş grubu çocukların oynayabileceği eğlenceli oyunlar sizleri bekliyor. Kelime oyunları, boyama, tabu xl, scrabble, duo gibi farklı oyunlar ile eğlenceli ve öğretici oyunlar sizleri bekliyor. Ne kadar yetenekli olduğunu sergilediği bir havuz sirk oyunu ile sizlerin eşlik etmesi ile birlikte daha eğlenceli bir hal alacaktır.yön tuşları kullanarak sevimli yunusu yönlendirecek akrobasi hareketler.

Renkler, kelimeler, harfler, evin odaları, hayvanlar, eşyalar, yemekler, arabalar gibi çok.


Mentalup’ı hemen indir, eğlenceli ve eğitici zeka oyunları ile hem kendini geliştir hem de detaylı performans raporlarını gör. Çocuklar ve ebeveynler bu oyunu güzel ve eğlenceli olarak oyun galeri'de oynamaktan büyük zevk alıyorlar. Puzzlelar, yapbozlar, zeka geliştirici oyuncaklar oyunlar.


Şaşırtıcı ve eğlenceli zeka oyunları. Doğal eğitici, öğretici, ve eğlendirici oyuncalar. Helyum çubuk yatay şekilde tutulur ve herkesin sadece işaret parmağıyla tutar.

Uzun, ince, hafif çubuk tanıtılır (adına helyum çubuk dedik, sizisterseniz başka bir şey diyebilirsiniz).


Parmak oyunlarına söyleyerek, görerek ve yaparak eşlik ettiklerinden çok severler. Daha sonra kartların renkleri ile aynı renkte boncuklar bulunan kutular çocuklara dağıtılır. Siz de mentalup ile çocuğunuzun zihinsel.

Okullar kapandı, çocuklar evde ve maalesef birçoğu ya televizyon başında ya da tablet ile oyun oynuyor.


Çocuklar için seçilen doğru oyunlar ile psikolojik, sosyal ve zihinsel gelişimlerine. Sizde aradığınız diğer çocuk oyunları sitemizde bulabilirsiniz. Çocuklar için tasarlanan bu eğitici ve öğretici oyun ile çocuğun kelime akıcılığı, kelime bilgisi yetenekleri gelişir.

Post a Comment for "Eğlenceli Ve öğretici Oyunlar"