Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

öğretici Ingilizce Videolar

öğretici Ingilizce Videolar. Abc i̇ngilizce alfabe çocuk şarkısını rapunzel hikayesinin içinde ve rapunzel karakteri ile izleyebilirsiniz. Youtube’da i̇ngilizce öğrenmekle ilgili binlerce videoyu çabucak bulabilirsin.

Gittiğiniz Ülkenin Dilini Bilmeseniz De Anlaşmanızı
Gittiğiniz Ülkenin Dilini Bilmeseniz De Anlaşmanızı from www.thegeyik.com

Yeni başlayanlar için basit cümlelere sahip ve öğretici videolar size hem diyalogların nasıl gerçekleştiğini öğretir hem de i̇ngilizcenizi geliştirir. Pragmatic pragmatical instructive, instructional, educational, didactic preceptive informative. Gramer ve metot kitapları, eğitici videolar, podcast, interaktif eğitim çalışmaları ile eş zamanlı olarak mükemmel bir.

Hiç youtube ile i̇ngilizce öğrenmeyi denedin mi?


Dersi takip ederek konuyu öğrenebilir ya da bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Genel i̇ngilizce, yds i̇ngilizce, okul ingilizcesi, ingilizce resimli kartlar ve ingilizce oyunlar bakımından bir kaynak. Bu saatten sonra hayat sizin için daha kolay bir hale gelecek bir kısmını günlük hayatta kullanabilirsiniz.

Gramer ve metot kitapları, eğitici videolar, podcast, interaktif eğitim çalışmaları ile eş zamanlı olarak mükemmel bir.


Total english i̇ngilizce eğitim seti + 6 ay online i̇ngilizce kursu içeriği. By brandon harville and canan vaner. Abc i̇ngilizce alfabe çocuk şarkısını rapunzel hikayesinin içinde ve rapunzel karakteri ile izleyebilirsiniz.

Ders kitaplarından sıkıldığınızda kullanabileceğiniz alıştırmalı i̇ngilizce öğrenme videoları.


Setimiz i̇ngilizce tüm seviyeleri kapsamaktadır. Çocuklar i̇çin making date videoları çocuklarınızın i̇ngilizce öğrenmesinde katkı sağlayacak eğitici öğretici aynı zamanda da eğlendirici bir video serisidir. 300 adet gramer ve i̇ngilizce öğretici genel kültür videoları 50 farklı alıştırma modeli 1.000'in üzerinde çalışılan konulara ait alıştırmalar.

By alan, paul and canan vaner.


Yeni başlayanlar için basit cümlelere sahip ve öğretici videolar size hem diyalogların nasıl gerçekleştiğini öğretir hem de i̇ngilizcenizi geliştirir. Okul öncesi çocuklar için i̇ngilizce çizgi filmler tabi ki bunlarla sınırlı değil ancak bir i̇ngilizce öğretmeni olarak benim tavsiyelerim bunlar. Youtube’da i̇ngilizce öğrenmekle ilgili binlerce videoyu çabucak bulabilirsin.

Mesela her gün için bir zıt kavram belirleyin.


Youtube’dan i̇ngilizce öğrenmek için 12 şahane kanal. Çocuğunuzla video izleyeceğiniz zaman o zıt kavramla ilgili videolar açın ve gün boyu evde seçmiş olduğunuz kavramı tekrarlayın. Başlangıç olarak kısa i̇ngilizce öğretici videoları izlemelisiniz.

Post a Comment for "öğretici Ingilizce Videolar"