Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Dersleri

Usta öğretici Dersleri. Aşağida bu 17 dersi̇n li̇nki̇ veri̇lmi̇şti̇r. Usta öğreticilik belgesi i̇ş pedagojisi dersi sınavı soru ve cevapları.

Sürücü kurslarına corona virüs ayarı (Sürücü kursları ne
Sürücü kurslarına corona virüs ayarı (Sürücü kursları ne from www.ntv.com.tr

Usta öğretici olmak i̇çin 40 saatlik usta öğreticilik kursu nerelerde, ne zaman açılır. Usta öğreticilerin çalışma saatlerinin günde 8 saat olmak üzere haftada 40 saat olduğu, millî eğitim bakanlığı öğretmen ve yöneticilerinin ders ve ek ders saatlerine i̇lişkin esasların 9 uncu maddesinin (b/1) fıkrasında; Usta öğreticilik belgesini almaya kimler hak kazanır’ın cevabını verecek olursak.

Usta öğreticilik (iş pedagojisi) soruları.


Usta öğretici gündüz ve gece brüt ders saat ücretleri 2020 ne kadar oldu. Halk eğitim merkezleri ücretli usta öğreticilerin maaşları mali hakları nelerdir. Usta öğretici maaşları girilen ders günü, yeri ve saatine göre farklılık gösterir.

Aday çırak, çırak, kalfa ile mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları öğrencilerinin iş yerindeki eğitiminden sorumlu, mesleki eğitim tekniklerini bilen ve uygulayan kişilere denilmektedir.yine okullarda eğitimden sorumlu olan kişiler öğretmenler iken, bu bahsetmiş.


Halk eğitim merkezinde kurs açmak isteyen lise, ön lisans, lisans mezunları için başvurular devam ediyor! Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta. Usta öğreti̇ci̇li̇k (i̇ş pedagoji̇si̇) kursu 17 dersten oluşmaktadir.

Usta öğretici, ustalık yeterliğini kazanmış;


Madde (a) fırkasına göre ek2. Usta öğreti̇ci̇li̇k belgesi̇ ustalık belgesi sahibi olup mesleki eğitim merkezlerine başvuru yaparak i̇ş pedagojisi kursunu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir. Sözleşmeliler ve usta öğretici için haftalık saat sayılarını ayrı ayrı girerek hesaplayabilirsiniz.

Usta öğreticilik eğitimi iş pedagojisi kursu ile ilgili detaylı bilgiler, usta öğretici olmak için gerekli evraklar, eğitim sunuları ve deneme sınav soruları aşağıda verilmiştir.


***sağlık sebebi ile doktor raporu alan usta öğretiler raporlarını muhasebe birimine teslim etmek zorundadır. 11.04.2018 tarih ve 30388 sayılı mi̇llî eği̇ti̇m bakanliği hayat boyu öğrenme kurumlari yönetmeli̇ği̇, usta öğreticilerin görevlendirilmesi, görev ve sorumlulukları bölümü, 9. Gündüz yapılan brüt ders saat ücreti 20.

Verdikten sonra açabilecek olan usta öğretici muhasebe birimine bilgi vermelidir.


Aşağida bu 17 dersi̇n li̇nki̇ veri̇lmi̇şti̇r. Atölye ve meslek dersleri öğretim metotlar. Bu dersleri̇ tekrar tekrar i̇zleyebi̇li̇rsi̇ni̇z.

Post a Comment for "Usta öğretici Dersleri"