Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yavru Kedi Aşıları Ve Fiyatları 2019

Yavru Kedi Aşıları Ve Fiyatları 2019. Kedi aşı fiyatları 2022 yılında geçen senelere göre biraz arttığından bahsetmiştir. İç dış parazit aşısı kedinizin hayatı boyunca belirli periyotlarda uygulanmalıdır.

Yavru Scottish fold 43521
Yavru Scottish fold 43521 from www.kedipet.com

Genel olarak ortalama veterinerlerde fiyatlar değişken olsa da genel olarak 10 tl. Yavru ve yetişkin kedilerde çevresel faktörlerden etkilenme olasılığı çok yüksek olduğu için iç. Tüm kediler için zorunlu olmasa da veteriner hekiminizin uygun gördüğü durumda yapılabilecek zorunlu olmayan kedi aşıları da aşağıdaki gibidir;

İstanbul Yavru Kedi Sayfamızda Kadıköy, Bakırköy, Üsküdar, Şişli, Pendik, Maltepe, Etiler, Ümraniye, Küçükçekmece, Bahçelievler, Beyoğlu, Gibi Bir Çok Ilçede Sahibinden Ve Petshoptan Dişi, Erkek, En Çok Satan Evcil Cins Kedi Satılık Fiyatları Yada.


Genel olarak ortalama veterinerlerde fiyatlar değişken olsa da genel olarak 10 tl. İç parazit ilaçlarının uygulanma yoluna göre fiyatları; Kedilerin ilk genel sağlık kontrolleri altı haftalık oldukları dönemde gerçekleşiyor.

İç Dış Parazit Aşıları Ve Diğer Aşıları Yapılırsa Tüy Zarar Vermez.


Mesela kedi maması seçimi konusunda kararsız kaldıysanız önce sizin için önemli olan kriteri belirlemelisiniz. Sadece çok obez kedilerde aşılama belki 1 doz fazla yapılabilmektedir. Tey tey tey neyse, şu açıdan bakalım, kediniz yavru değilse ve bu aşıları ilk defa yaptırmayacaksanız senede birer kere karma, kuduz, lösemi 270 lira yapıyor.

Şikayet Et 32 Cevap Musege.


Kedi aşı programınızın ne olması gerektiğini belirlemek için bu faktörleri her zaman bir veterinerle görüşmelisiniz. Karma ve lösemi aşıları çoğunlukla iki doz halinde yapılır. Kedi i̇ç parazit aşı fiyatı:

Sahiplendirme Ve Satılık Ilanları Ile Petshop Ve Sahibinden Cins, Yavru Kedi Bulabileceğiniz Sahiplenme Ya Da Kedimi Nerede Satabilirim Ve Satmak Istiyorum Diyenler Için Yeni Üye Herkese Ücretsiz Ilan Hakkı Veren Harika Bir Siteyiz.


Aşıların neden yapıldığını bilmek önemini anlamak için yeterlidir. Ümraniye veteriner kliniğimizde kedi aşı fiyatları şu şekildedir: Ishal ve kusmaya neden olan sıklıkla ölümcül bir viral enfeksiyondur.

Fakat Yinede Bu Konuda Veterineriniz Karar Verecektir.


Aşıların yan etkisi, kusma ve halsizlik olarak kendisini gösterebilir. Yavru kedinize ve ihtiyaçlarına uygun bir aşı programı hazırlar. Tüm bunların yanında genelllikle talep edilen ortalama kedi aşı fiyatlarını listeledik.

Post a Comment for "Yavru Kedi Aşıları Ve Fiyatları 2019"