Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yavru Kedi Süt Tozu

Yavru Kedi Süt Tozu. Yavru kedi süt tozu besin değerleri kontrol edilerek alınmalı. Bu yavru kedilerin özellikle kedi süt tozu ürünü ile beslenmesi çok önemlidir.bazı yavru kediler, annesinin yanında büyüme şansını elde edemeyebilir.

Yeni Doğan Yavru Kedi Annesini Emmiyor, Ne Yapılmalı
Yeni Doğan Yavru Kedi Annesini Emmiyor, Ne Yapılmalı from www.kizlarsoruyor.com

Yavru kedi süt tozu besin değerleri kontrol edilerek alınmalı. Süt tozu özellikle annesinden ayrılmış kediler için çok önemlidir. Bu yavru kedilerin özellikle kedi süt tozu ürünü ile beslenmesi çok önemlidir.bazı yavru kediler, annesinin yanında büyüme şansını elde edemeyebilir.

Ek Olarak Laktoz Seviyesinin Sizlere Yüksekmiş Gibi Bir His Verirse Eğer Karışımı Biraz Daha Sulandırarak Laktoz Yoğunluğunu En Aza Indirgeyebilirsiniz.


Beslenme değerleri bakımından zengin içeriğe sahip olan yavru kedi süt tozları,hemde emme, çiğneme ve yutma becerileri bütünüyle gelişmemiş olan. Bir yavru kedi için ölümcül olabilir. Anne sütü örnek alınarak hazırlanan süt tozları, içerdikleri.

Normal Süt Yavru Kediler Tarafından Gereksinim Duyulan Protein Ve Yağ Oranlarını Karşılayamaz.


Annesinden erken dönemlerde ayrılmış yavrular ve öksüz yavrular için anne sütünün içerdiği doğal besin maddelerini içeren, vitamin, mineral ve yağ gibi yavrunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte. Verilen tarif anne sütü tozu kadar besleyici değildir, birkaç günlük idare için kullanılabilir. Yavru kediler i̇çin süt tozunun önemi.

Bu Sebeple Az Miktarlarda Ve Sık Sık Beslenmeleri Idealdir.


Önce ne aradığınızı iyi bilmeniz gerekiyor. Kedi süt tozunun her 4 saatte bir verilmesi yavru kedinize yetecektir. Gimcat yavru kedi süt tozu&taurinli 200 gr ★ ★ ★ ★ ★ 135,00 tl kdv dahil 150,00 tl kdv dahil favorilere ekle sepete ekle.

Süt Tozları, Isminden De Anlaşılacağı Üzere Toz Halinde Temin Edilir Ve Sulandırılarak Kediye Verilir.besleyicilik Bakımından Zengin Bir Içeriğe Sahip Olan Süt Tozları, Aynı Zamanda Henüz Emme, Isırma, Çiğneme Ve Yutma Becerileri Yüzde Yüz Gelişmemiş Olan Yavru Kediler Için Kolay Bir Tüketim.


Bu gelişim hem fiziksel hem de davranışsal nitelik taşır. İsminden de anlaşılacağı gibi yavru kedi süt tozu, toz halindedir ve sulandırılarak kediye verilir. Yavru kedinin neye ihtiyacı olduğunu bilirsek, yavru kedi mama seçiminde neleri göz önüne alacağımızı biliriz.

Su Ile Karıştırılarak Hazırlanan Bu Ek Besin Ile Yavruyu Beslemek Için Bir Yavru Kedi Biberonu Da Almanız Gerekecektir.


En kaliteli biyoteknik yavru kedi süt tozu 200 g , en uygun fiyatlara carrefoursa güvencesiyle aynı gün kapınıza teslim. Yavru kedilerin çoğaldığı yaz ve bahar mevsimlerinde neredeyse her köşede bir yavru kedi görmek mümkündür. Dr.natures yavru kediler i̇çin süt tozu besin takviyesi 200 gr doğal anne sütü baz alınarak ve iceriğinde protein, vitamin, mineral ve hayvansal yağlarla dengeli bir formülasyon olarak hazırlanmış yavru kediler için bir tamamlayıcı yemdir.

Post a Comment for "Yavru Kedi Süt Tozu"