Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Doğmuş Kedi Biberonu

Yeni Doğmuş Kedi Biberonu. Ve yine bir bebek besler gibi onu 45 derecelik açı ile tutarak önceden hazırladığınız anne kedi süt tozu doldurulmuş. Besleme sırasında ideal bir kedi biberonu kullandığınızdan emin olun.

Yavru Kedi Nasıl Beslenir evcil hayvan market
Yavru Kedi Nasıl Beslenir evcil hayvan market from www.evcilhayvan.market

Besleme sırasında ideal bir kedi biberonu kullandığınızdan emin olun. Eğer bu yazıyı okuyorsanız siz de bir meleksiniz ve bir cana hızır gibi yetişmişsiniz demektir. Majo yavru kedi biberonu 3 emzikli 50ml.

Hiçbir Kedi Yavrusunu Kolay Kolay Bırakmaz.


Biberonun ucunu çok delecek olursanız fazla süt nefes almasını zorlaştırabilir, küçük bir delik açarsanız ise oradan sütü çekerken zorluk çekebilir. Özellikle yavru kedi biberonu sayesinde kediler anne kedi olmasa bile beslenmesinden geri kalmayarak anne rahatlığında süt emebilecektir. Kediniz biraz büyüyünce, gözlerini ve kaslarını geliştirmesine yardımcı olmak için özel mamalardan verebilirsiniz.

Yeni Doğmuş Yavru Bir Bebek (Annesi Ile Olsa Bile) 7 Gün Boyunca Dış Yaşamdan Tamamen Izole Tutulmalıdır.


Büyük geniş bir havlu üzerine alarak süzülmelerini sağlayın. Çünkü ilgilenmediği yavruları beslemesine çalışmak/zorlamak diğer sağlıklı yavru kedilerin yaşama ihtimalini de ortadan kaldırabilir. Ve yine bir bebek besler gibi onu 45 derecelik açı ile tutarak önceden hazırladığınız anne kedi süt tozu doldurulmuş.

Yeni Doğmuş Kedi Buldum Ne Yapmalıyım?


Rahat bir kedi yatağı, yavrunın ısınmasını sağlamak için sıcak su torbası, el havlusu veya battaniye, temizliği için kağıt havlu, pamuk, kulak pamuğu gibi malzemelere ihtiyacınız olacaktır. Kedi biberonu kullanımı hem kedi sahiplerine hem de kedilere oldukça yardımcı olacaktır. Yavru kedi için kullanmadan önce biberonu ve emzikleri sıcak suda 5 dakika kadar kaynatın ve soğumaya bırakın.

Sokağın Bir Köşesinde Yeni Doğmuş Bir Yavru Kedi Gördüyseniz, Kedi De Tek Başınaysa Bu Her Zaman Onun Annesi Tarafından Terk Edildiği Anlamına Gelmez.


Bir gün gözleri henüz açılmamış kedi yavrularına bakmak zorunda kalırsanız, ne yapacağınızı bilemez halde kıvranmayın diye bu satırları size yazıyorum. Öncelikle sokakta biçare, yardıma muhtaç tüm kuyruklu dostlarımıza onları düşünen, koruyup kollayacak melekleriyle karşılaşma şansı diliyorum…. Besleme sırasında ideal bir kedi biberonu kullandığınızdan emin olun.

Yavru Kedi Bakımı İçin Gerekli Malzemeler.


Diğer kedileride tanıdığı bir bayana vericeğini söyledi bende okeyledim ve 1 tane. Sadece bu dönemde kediler daha hassas olduğu için bakım rutinlerinizi sıklaştırmanız ve daha dikkatli olmanız gerekmektedir. Henüz mikroplara karşı tamamıyla korumasızdır.

Post a Comment for "Yeni Doğmuş Kedi Biberonu"