Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Eğitici öğretici Oyunlar 4 Yaş

Eğitici öğretici Oyunlar 4 Yaş. Eğitici oyunlar hakkında pek çok türden eğitici oyunları bulunuyor. Hal böyle olunca 4 yaş çocuklar için uzaktan eğitim oyunları bir anda göz bebeği haline geldi.

Clementoni İlk Keşiflerim Mikroskop
Clementoni İlk Keşiflerim Mikroskop from kuponluk.com

Bu oyundaki mantık, gazetelerdeki “7 farkı bul” oyunu ile aynı. • birkaç çizgiden başlayarak tam bir resim elde edeceksiniz. Bu oyun ile birlikte, çocuğunuzun hızlı düşünme becerisine katkı sağlayabilirsiniz.


4 yaşında çocuklar yaratıcılık gerektiren oyunlar oynamaktan keyif alırlar. • birkaç çizgiden başlayarak tam bir resim elde edeceksiniz. Eğitici oyunlar hakkında pek çok türden eğitici oyunları bulunuyor.

2 yaş eğitici oyunlar, 3 yaş eğitici oyunlar, 4 yaş eğitici oyunlar veya 4 yaş eğitici faaliyetler, 5 yaş eğitici oyunlar ve 6 yaş çocuğu için eğitici oyunlar olarak araştırmalar yapabilirsiniz.


Kağıt, kuru boya kalemleri ya da pastel boya kalemleri ve bir bant yardımıyla kolaylıkla parmak kukla yapabilirsiniz. En kolay oynayabileceğiniz oyunlardan biri olan parmak kukla oyunu maliyetsiz ve eğlenceli oyunlardandır. Çocuklar için mükemmel bir renk öğrenme oyunu ekliyoruz.


5 ve 4 yaşındaki çocukların zeka gelişimine en çok katkı sağlayacak okul öncesi oyunlar. 5 yaş ve 4 yaş grubu çocuklar için en güzel zeka ve dikkat oyunları. Çocuklarınızın yaratıcılık becerilerini destekleyecek 4 yaş eğitici oyunlar için farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Okul öncesi̇ eği̇ti̇ci̇ oyunlar 4 yaş oyunları, 5 yaş oyunları ve 6 yaş oyunları da mentalup’ta!


Okul öncesi eğitici oyunlar için yaşını gir ve başla. Yukarıdaki 4 yaş etkinlikleri, pedagojik ürün sertifikasına sahip olan mentalup uygulamasına aittir. Içerisindeki türkçe, matematik, mantık, hafıza, dikkat ve geometri oyunları ile evde eğitim için ailelerin #1 numaralı tercihi!

Çocuğunuzla birlikte kağıtları eşit dikdörtgenler hâlinde.


En eğitici 5 yaş oyunları. Bu oyun tıpkı bulmaca çözmeye benziyor aslında. Yaşa göre oyuncak seçimi çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmesi ve kendini geliştirebilmesi için çok önemlidir.

Post a Comment for "Eğitici öğretici Oyunlar 4 Yaş"