Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amigurumi Kedi Yapımı Türkçe

Amigurumi Kedi Yapımı Türkçe. Amigurumi örgü oyuncaklar için eğitim, tarif paylaşma, ürün satışı, amigurumiturkey.com, taraftar kedi anahtarlık tarifi ana sayfa Sizler için çevirisini yaptığım kedi sonic tarifinin orijinali bu linkte mevcuttur.

Amigurumi Örgü Oyuncak Modelleri Amigurumi Arı Maya
Amigurumi Örgü Oyuncak Modelleri Amigurumi Arı Maya from www.akillihayat.com

Sizler için çevirisini yaptığım kedi sonic tarifinin orijinali bu linkte mevcuttur. V, 4x, (1x, 1v)*3, 3x, (1x, 1v)*2= 24x. Sizler örgü ile de yapabilirsiniz.

Amigurumi Örgü Oyuncaklar Için Eğitim, Tarif Paylaşma, Ürün Satışı, Amigurumiturkey.com, Prenses Kedi Tarifi


Aber ihr könnt das an jedem gewünschten amigurumi dran häkeln. Amigurumi örgü oyuncaklar için eğitim, tarif paylaşma, ürün satışı, amigurumiturkey.com, tatliş kedi tarifi ana sayfa Amigurumi oyuncak modellerine devam ediyoruz.

Bunun Dışında Sayıları Azaltarak Ya Da Arttırarak Kedinize Şekil Vereceksiniz.


Bu modelimiz güvenlikli küçük gözler içerdiği için küçük çocuklar için önermemekteyiz. Falls ihr fragen habt oder sinnvolle kritik, schreibt mir einfach. Tam anlamıyla örgücü şirin amigurumi çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve eğer ki isterseniz de çanta süsü olarak kullanabileceğiniz bu amigurumi kedi modeli ni umarım sizlerde zorlanmadan keyifle örebilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık kızlar.

Merhabalar, Sizlere Çok Sevdiğim Bir Amigurumi Örgü Modeli Ile Geldim.


Bei mir ist es eine lalylala. Heute zeige ich euch wie ihr einen rock an euer amigurumi häkelt. V, 4x, (1x, 1v)*3, 3x, (1x, 1v)*2= 24x.

Amigurumi Büyük Kedi Yapımı Çok Kolay!


Amigurumi örgü oyuncaklar için eğitim, tarif paylaşma, ürün satışı, amigurumiturkey.com, kedi ve tavşan tarifi Amigurumi modelimiz örgücü şirin yeni amigurumi modelleri içerisinde yerini almış, amigurumi kedi anahtarlık yapımında tek renk iple yapılmış, sadece ağız ve burun kısmını yapmak için çok az siyah ip kullanılmış, gözleri için tuhafiyelerde satılan göz boncuklardan alarak yapabilirsiniz.modelimizin yapımına 19 zincir çekilerek başlanıyor, yapımı gayet kolay. V, 5x, (2x, 1v)*3, 3x, (2x, 1v)*2 =30x.

Amigurumi Kedi Yapımında Kullanıcalak Teknikler De Oldukça Basit.


Daha öncede kedi tariflerine yer vermiştik. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Kedi yapmak için tekli trabzan, sık iğne yapmayı ve zincir çekmeyi bilmeniz yeterli olacaktır.

Post a Comment for "Amigurumi Kedi Yapımı Türkçe"