Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Okey öğretici

Okey öğretici. Happymod is a store for mod lovers to download,share, request and test android mod apks. Bu sayfada okey solda ve tavla sağda.

Metal Anahtarlık Baykuş
Metal Anahtarlık Baykuş from safakkitap.com.tr

Oyun platformu içinde ayrıntılı bilgilere erişim sağlayabilirsiniz. Google nin bizlere sağlamış olduğu telif hakkı olmayan ses effectleri ve soundlarla siz değerli oyuncularımıza çok kaliteli bir video oluşturduk. Siz değerli okey oyuncularımız için hazırlamış olduğumuz bu okey oyunu oynamak için öğretici videomuzu youtube aracılığı ile hiç bir telif hakkına takılmadan oluşturduk.

1977 yılında i̇stanbul'da kurulan star oyun aletleri, tavla dışında birçok farklı ürün modeli tasarlıyor.


1, 11 ve 21 puandan. Eği̇ti̇ci̇ ve öğreti̇ci̇ > oyun hamurları filtre varsayılan sıralama en çok incelenene göre sırala en çok oy alana göre sırala en yeniye göre sırala fiyata göre sırala: Ankara’da yeşiltepe mahallesi’nde yapımı tamamlanan 2 katlı hanımlar lokali, el işi atölyeleri ile akyurtlu kadınların hizmetine sunuldu.

Oyun kuralları için okey 101 kuralları veya düz okey sayfasına bakınız.


106 adet taştan oluşan okey setinde, her renk ve 1’den 13’e kadar sıralı olan dizinden iki adet seri bulunmaktadır. Okey oynamak konusunda uzman değilseniz aynı sayfada kurallar yer alıyor. En çok oy alan ürünler.

Daha da büyüyünce okey oynuyoruz, yani oyun oynamak herkes için bir eğlence öyleyse engeller koyup insanları engellenmeyen oyunlar diye arama yapmak zorunda.


Oyunlar eğitici ve öğretici olduğu müddetçe faydalıdır. 27 kasım 2021 cumartesi 11:37. Korkunç poppy oyun zamanından karakterlerin nasıl.

Okeydeyim’de tam da dişinize göre bir rakip bulabileceksiniz.rakibiniz ile oyunlar oynayabilir, oyuncu listesinde adınızı zirveye yazdırabilirsiniz.


Siteye giriş yapın ve üstteki okey tavla sekmesini yıklayın. 2 adet oyun sonu seçeneği. Yeni oyuncuların oyuna başlamadan önce hesap açmaları gerekir.

Ancak okey de çifte gidip itmeyi başaran oyuncuların kazanacağı puanda çift olacaktır.


If players wanna play free 101 okey games with different modes, fun 101 okey has many interesting modes. Haftanın her günü yeni bir liste açıklanmaktadır. Haydi siz de zaman kaybetmeden hemen bugün okey yüzbir veya okey düz.

Post a Comment for "Okey öğretici"