Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Ders ücreti

Usta öğretici Ders ücreti. Usta öğretici olmak için usta öğreticilik belgesi gereklidir. Ders ücreti karşılığı görevlendirme madde 26 (1)kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç, ders ücreti karşılığı görev yapacak istekliler arasından karşılanır.

Pandemi ötesi mağduriyet Usta öğreticiler ek ders ücreti
Pandemi ötesi mağduriyet Usta öğreticiler ek ders ücreti from www.gebzehaber.net

Kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç, ders ücreti karşılığı görev yapacak istekliler arasından karşılanır. Usta öğretici başvuru sonuçları ve değerlendirme formu. (1) kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç, ders ücreti karşılığı görev yapacak istekliler arasından karşılanır.

Sözleşmeli olarak çalışan ve haftada 40 ders saatinin üzerinde ders veren personeller de 3 bin tl civarında ücret almaktadır.


Usta öğretici başvuru sonuçları ve değerlendirme formu. Usta öğreticiler girmiş oldukları ders sayısı kadar ek ders ücreti almaktadırlar. Lisansüstü öğrenim gören öğretmenlere ilave ek ders ücreti, 1/9/2012 tarihinden geçerli olmak üzere, milli eğitim bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlere ödenecektir.

Kadrolu usta öğreticiler 3 bin 500 tl civarında maaş almaktadır.


(1) kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç, ders ücreti karşılığı görev yapacak istekliler arasından karşılanır. Usta öğreticilik belgeleri millî eğitim bakanlığı tarafında onaylanmış mesleki eğitimi kurumları tarafından verilir. (3) ders görevi ile görevlendirilen ücretli usta öğreticilerin günlük çalışma süresi en.

Eduhep 2022 (ek ders ücreti hesaplama programı) m.e.b.’ de çalışan kadrolu öğretmenler, ücretli öğretmenler, emekli ücretli öğretmenler, uzman ve usta öğreticiler ile tüm öğretim görevlileri artık internet üzerinden online olarak ek ders ücretlerinizi hesaplayabileceksiniz.


En düşük ortalama 2 bin 500₺ dir. Usta öğretici ek ders ücreti ne kadardır? Usta öğreticilerin ders ücreti karşılığı görevlendirilmesi;

Milli eğitim bakanlığına bağlı her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ek ders ücreti karşılığında ilgili mevzuatı çerçevesinde uzman ve usta öğretici olarak çalıştırılanların prim ödeme gün sayısı 30 günü aşmamak kaydıyla, bir takvim ayı içerisinde hak kazandıkları brüt ek ders ücreti toplam tutarının, prime esas günlük kazanç alt sınırına.


(1) kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç, ders ücreti karşılığı görev. Usta öğretici değerlendirmeleri milli eğitim müdürlüğü ilgili komisyonları ile. Usta öğretici maaşı o sene için verilmiş olan ders başı ücreti ile usta öğreticinin girmiş olduğu ders saatinin miktarı birbiriyle çarpılarak hesaplanmaktadır.

Hafta da 40 saat derse giren bir usta öğretici ek ödemelerle beraber 3000 ile 3500 tl arasında maaş almaktadır.


Bu ek ders ücreti 2021 yılı için aşağıdaki gibidir. İhtiyaç hâlinde ders ücreti karşılığı görevlendirmeler, resmî kurumlardan veya ilan. Özel sektörde usta öğretici maaşları:

Post a Comment for "Usta öğretici Ders ücreti"