Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Oteli Izmir

Kedi Oteli Izmir. Onlara kafes sisteminden uzak, güzel, konforlu ve rahat hareket edebilecekleri ev ortamında bakıyoruz. Kedi oteli, izmir kedi oteli, kedi oteli fiyatları, kedi oteli nedir, kedi oteli izmir fiyat, en güzel kedi otelleri, kedi oteli fiyatları, en tatlı kediler, sevimli kediler, i̇zmir kedi oteli.

Pet Nakil Orman Beslemesi Transferi Pita Pet Nakil
Pet Nakil Orman Beslemesi Transferi Pita Pet Nakil from pitapetnakil.com

Köpek oteli · bornova, i̇zmir. Günlük ev ortamında kedi oteli günlük kedi bakımı kedi göz kulak tırnak temizliği. İzmi̇r kedi̇ ve köpek oteli̇ 5 ağu kısa sürede olsa onlardan ayrılmak zor.tatil veya iş seyahatleri nedeniyle ayrılmanız gerekirse, dostlarımıza kendi evimde,.

Duygu Pet Otel (0 Yorum).


Ayrıntılı bilgi için kedi oteli hizmeti ücret rehberi yazımıza göz atın. Kedi oteli fiyatları tercih edilen otelin özelliklerine, bulunduğu şehir ve bölgeye, konaklama süresine, oda tercihine, kedinizin cinsine ve benzeri birçok faktöre bağlı olarak belirlenir. Mırmır kedi oteli'nde kedileriniz sıcak bir ev ortamında vakit geçirip oyunlar oynarken, sizler de gönül rahatlığı ile tatile gidebileceksiniz.

Hayvanları Çok Sevdiğim Için Onlara Bakmaktan Sevmekten Zaman Geçirmekten Çok Keyif Alıyorum.


Köpek ve kedi bakımı konusunda son derece tecrübeliyiz. Otelimiz gün içinde düzenli olarak temizlenmekte ve ekibimizde bir veteriner hekimimiz bulunmaktadır. Odalarımız kedilere özel şekilde dizayn edilmiş olup, onların sevebilecekleri oyuncak ve eşyalarla donatılmıştır.

532 663 41 37 Kediye Özel Butik Otel


Köpek oteli · bornova, i̇zmir. İzmi̇r kedi̇ ve köpek oteli̇ pet sahipleri daha uzun, daha mutlu, stressiz ve kalp krizi riski daha düşük olarak yaşarlar. İlk önceliğimiz sizlerin güvenini kazanmak ve siz yokken sevimli dostunuzun mutlu, konforlu ve temiz bir ortamda olduğundan emin olmanızı sağlamaktır.

Karşıyaka, 35600 Izmir, İzmir Province, Turkey


Sevimli kediler oteli olarak i̇zmir'de uzun süredir hizmet veriyoruz. Dostum pet shop, kuçular için pozitif temel eğitim,pansiyon, konaklama, express pansiyon, pet nakil, bakım, yerinde bakım, aksesuar, kuru mama, ırk mamaları. 2014 yılında patili dostumuza temiz, güvenilir bir pet otel bulamadığımız için çıktığımız bu yolda altyapımızı geliştirip siz değerli kullanıcılarımıza kaliteli hizmet sunmak ve sevgili can dostlarımıza sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirebileceği otellerle buluşturmak adına projemizi 2020 yılında hayata geçirdik.

Adım Aslı Erkeser,Lob.vet.saglık Menzunuyum,Izmir,Liyim,Buca,Da Yasıyorum,Kedilere Ev Ortamında,Serbest.


Kedi oteli pansiyonu · karşıyaka, i̇zmir. İzmir kedi bakıcısı fiyatları için en yaygın fiyat aralığı 270 tl ile 330 tl’dir. 9 yıldır kedi, köpek annesiyim.

Post a Comment for "Kedi Oteli Izmir"