Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yavru Kedi Evde Ilk Gece

Yavru Kedi Evde Ilk Gece. Bu dönem hem kediniz hem de sizin için rahatsız edici bir durum olmanın yanı sıra kedinizin çiftleşmek üzere evden kaçması ihtimalini de beraberinde getiriyor. Kediniz yavru ise ilk gece yanına sıcak su dolu bir pet şişe veya polar.

Yavru kedinin evde ilk gecesi Yavru kedi ilk gece nasıl
Yavru kedinin evde ilk gecesi Yavru kedi ilk gece nasıl from blog.petibom.com

İlk gece kedinizi aldınız, hangi yaşta olursa olsun ilk dikkat etmeniz gereken konu; Yavru kedinin evde ilk günü, yavru kedi bakımı, yavru kedi malzemeleri, yavru kedinin evde ilk gecesi, eve kedi gelmesi, kediyi eve alıştırmak, yavru kedi tuvalet eğitimi, kedim kumuna işemiyor, yavru kedi maması, 2 aylık yavru kedi bakımı, kedinin yeni sahibine alışması, kedim saklanıyor, kedim benden kaçıyor İlk gece çaremiz olmadığı için inek sütünü sulandırıp verdik, ikinci gece evde yenidoğan bebekler.

Ancak Eve Getirdiğiniz Bu Sevimli Tüy Yumağının, Yaşamı Boyunca Bakıma Ihtiyacı Olacaktır.


Sütten kesilmemiş günlük, haftalık, aylık yavru kediler hakında bilgiler ve bakım ve beslenmesi için kediler hakkında her şey petibom blog’da! Uykusu ağır biriyseniz gece onu ayaklarınızla sıkıştırabilirsiniz. Evinize yeni getirdiğiniz köpek yavrusu önce hırıltılı sesler çıkartarak gezinir.

İlk Kez Kedi Sahiplenecek Bireyler İçin Evde Kedi Bakımı.


Canı nerede isterse orada uyur. İlk aşıları bittikten sonra üç ayda bir iç ve dış paraziter uygulamaları ve senede bir defa kuduz, karma ve lösemi aşılarının tekrarları uygulanmalıdır. Chinchilla kedileri i̇ran kedisine çok benzeyen bir kedi cinsidir.

Kediniz Yavru Ise Ilk Gece Yanına Sıcak Su Dolu Bir Pet Şişe Veya Polar.


İlk defa kedi sahiplenecek kişiler i̇çin evde kedi bakımı. Bu yüzden de onun devamı ya da onun bir varyasyonu olarak da bilinirler. Bu sebeple özellikle geceleri yoğun bir miyavlama ile karşılaşmanız normaldir.

İlk Defa Kedi Sahiplenecek Kişiler İçin.


Yavru kedinizin evde ilk günü. İşte yavru kedinize mümkün olan en iyi başlangıcı sağlayacak rutinler oluşturmanın bazı yolları. Kedi ile ilk gün • kedi sahipleneceklere tavsiyeler • kedi sahiplenme.

Eve Getirdiğiniz Yavru Kedi Bir Süre Sonra Büyüyecek Ve Yeterli Olgunluğa Ulaştığında Çiftleşme Dönemine Girecek.


Merhaba, 3 gün önce bir anne kedi balkonumuza yavruladı. Yumuşak bezden top benzeri oyuncak atarsan önüne kendi kendine vakit geçirir. Her ne kadar sahiplendiğiniz kedi sessiz bir cins olsa bile tüm yavru kediler yeni bir ortama geldiklerinde korkmuş ve yalnız hissedeceklerdir.

Post a Comment for "Yavru Kedi Evde Ilk Gece"