Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Siyah Beyaz Kedi Cinsleri

Siyah Beyaz Kedi Cinsleri. Siyah kedi ırkları hakkında bilgi içeren bu yazımızda, bu ırkların neler olduğunu ve genel özelliklerini bulabilirsiniz. Bazı kedi cinsleri, diğerlerinden farklı olarak büyümez ve boyutları küçük kalır.

Pin on Animals Wallpapers
Pin on Animals Wallpapers from www.pinterest.com

Kategorimizde siyam kedisi’nden iran kedisi’ne ırk olarak ayrılan kedi türlerinin yanı sıra, büyümeyen kedi cinsleri, tüy dökmeyen kedi cinsleri, gri, siyah, beyaz vb. Öyle ki bu kediler aralarında ocicat olan birçok yeni kedi ırkının yaratılması için ilham kaynağı olmuştur. Dünya üzerinde bilinen ve soyları devam eden yaklaşık 80 kedi ırkı vardır.

Beyaz Kedilerin Çoğunluğu Dişidir Ve Iki Kedinin Desenleri Asla Aynı Olmaz.


Çok eski kedi türlerinden olmasına rağmen uzun seneler kadri kıymeti bilinmemiş olacak ki, 1970 yılında ufaktan fark edilmeye. Siyah kedi ırkları hakkında bilgi içeren bu yazımızda, bu ırkların neler olduğunu ve genel özelliklerini bulabilirsiniz. Aksine pek çok cinsten kedi smokin deseni taşıyabilir.

İşte Meraklıları Için Büyümeyen Kedi Cinsleri.


Dünya üzerinde bilinen ve soyları devam eden yaklaşık 80 kedi ırkı vardır. Dünya üzerinde soyları devam eden ve yetiştirilen yaklaşık olarak 240 köpek cinsi vardır. İşte dünyanın en popüler kedi cinsleri, türleri ve ırk özellikleri:

Sanki Küçük Bir Smokin Giyiyormuş Gibi Gözükürler.


Kedi cinsleri ve kedi irkları. Maine coon kedileri karakter gereği oldukça dost canlısı bir ırk. Fotoğraflı köpek ırkları rehberimize hoşgeldiniz.

Hakkında İngiltere'nin Yerli Kedisi Olan British Shorthair Dünyada En Çok Beslenen Kedi Cinsleri Arasındadır.


Irka ait özel bir renk bulunmuyor. Van kedileri, van yöresinde yaşayan, kedi cinsleri arasında yüzmeyi tek seven kedi ırkıdır. Smokin deseni diğer bicolor desenlerin siyah ve beyaz kombinasyonlarıyla karıştırılabilir.

Siyah & Beyaz Kedi İsimleri (Smokin Kedi İsimleri) Fikirlerinizi Sizler De Yorumlar Altında Bizimle Ve Diğer Kullanıcılarımızla Her Zaman Paylaşabilirsiniz.


Van kedisinin göz rengi üç gruba ayrılır. Siyah ve beyaz renkleriyle ön plana çıkan smokin kedisi, pek çok ülkede asaletin sembolü olarak adlandırılır ve melez kedilerin en özelidir. Siyah beyaz bir kedi neredeyse herhangi bir cins olabilir ya da hiç olmayabilir.

Post a Comment for "Siyah Beyaz Kedi Cinsleri"