Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Almaya Hazır Mıyım Testi

Kedi Almaya Hazır Mıyım Testi. Ancak her kızın, kendisini diğerlerinden ayıran ve psikolojik düzeyde de dahil olmak üzere onu özel kılan bir şeyi vardır. Birçok insan kendi işine sahip olmayı, kendileri için çalışmayı, kendilerinden ve zamanlarından sorumlu olmayı hayal eder.

Kedi Almadan Önce Bilmeniz Gereken 6 Şey Evcil hayvan
Kedi Almadan Önce Bilmeniz Gereken 6 Şey Evcil hayvan from www.patisahiplen.com

Psikolojik testler, kişilik testleri, zeka testleri, aşk testi. Kediler hayatı çok daha iyi bir hale getiriyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, eve yeni gelen kedi bir evcil hayvan değil adeta ev arkadaşıdır.

Hangi Kedi Türü Bana Uygun?


Bir yavru ya da bir yetişkin alın. Bebek sahibi olmak gibi değil ama köpekler de masraf getirir. Kedi bakımı ile ilgili pek bilgim yok.agresif ve saldırgan kedileri sevmem.alacağım kedinin iyi huylu olup olmamasından endişeleniyorum ve bakamazsam diye de korkuyorum.bir de kısırlaştırmak için veterinere o kadar para da veremem.sizce bakabilir mıyım ?.

Çeşitli Testlerin Bulunduğu Bir Site Bazı Test Türleri:


Kedi ile ilgilenmek zor mudur? Kedi almak istiyorum ama emin değilim. Maalesef bu dönemlerde ani bir kararla hayvan sahiplenmenin sonu genellikle, canların sokağa terk edilmesiyle sonuçlanıyor.

Sevecen, Konuşkan Ve Kısa Tüylü Bir Kedi.


Örneğin çoğu hamilenin korkunç rüyası olan toxoplazma hastalığının evde kedi besleyenlerden çok genellikle iyi. Bu sebeple anne olmaya hazır olmak çok büyük önem taşıyor. Annemi kedi almaya nasıl ikan ederim diye kara kara düşünenler!

Oldukça Zeki Ve Müthiş Tatlı Bir Siyam Sahiplenmek Tam Sana Göre!


Bu nedenle, kendinize dürüstçe cevap vermelisiniz: Ayrıca kimseye ama kimseye eyvallahın yok. Kedinin bıyıklarının asla ve asla kesilmemesi gerekiyor.

“Anneliğe Hazır Mısın?” Testi Ile Sen De Bu Yüce Duyguyu Yaşamaya Hazır Olup Olmadığından Hakkında Bir Fikir Edinebilirsiniz.


Sorumluluk almaya hazır mısınız tekrar düşünün. Ancak iş, pek çoğunun hayatta kalamadığı oldukça karmaşık bir alandır. Kedi sahiplenmek istiyorum, peki hazır mıyım?

Post a Comment for "Kedi Almaya Hazır Mıyım Testi"