Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Salıncak Aparatı

Tavan Salıncak Aparatı. · 2 ad 8 mm lik çelik klips ve 4 adet çelik dübel ile gönderilir · renk: Crayz 120x35 cm içi dolu kolonlu boks kum torbası + tavan askı aparatı.

Kanguru Salıncak Turuncu
Kanguru Salıncak Turuncu from duyumarket.com.tr

Pufumo golf armut koltuk gri. 15,00 tl tablali sabi̇t aski aparati a8851. Moje fly tavan askılı ahşap bebek salıncak 279,86 tl ürün özelliği seç;

Aparatı monte etmeye karar verdiğiniz yere yerleştirip delik.


Salıncak bebek ahşap fly tavan askılı 239,90 tl %26 i̇ndi̇ri̇m 179,00 tl ürün özelliği seç; Salıncak yükseklik ayarlama aparatı ile birlikte kullanılarak güvenli bir asma noktası ve yükseklik ayarlama sistemi oluşturmaktadır. Svava sepet salıncak tavan salıncağı çocuk salıncağı (kırmızı) 349,90 tl.

İnşaat ve konutta yaygın kullanımları nedeniyle, çeşitli uzunluk ve boyutlarda mevcuttur.


15,00 tl tablali sabi̇t aski aparati a8851. Hamak, salıncak gibi ürünleri asmak için kullanabileceğiniz bir aksesuardır. En çok aranan ürünler tavan askı aparatı, metal yapı bileşenleri ve işlemedir.

5,00 tl tablali oynar halkali aski aparati a8385.


Kendinden yağlamalı mafsal dahil olarak gönderilecektir. Svava kanguru salıncak (sarı) tavan salıncağı svava kanguru salıncak. Bu ürün, genelde yuvarlak, oval, kare ve damla şeklinde olur.

· 2 ad 8 mm lik çelik klips ve 4 adet çelik dübel ile gönderilir · renk:


Svava kanguru salıncak, çocukları tam sararak sallanma yönü istikametinde kavrar bu kavrayışla çocuk kendisini güven içerisinde hisseder.sallanmanın zevkine varır. Akr sport as2753 salon tip kum torbası asma aparatı duvar askısı. · sadece beton tavana monte edilir, alçıpan ve benzeri asma tavanlarda kullanılmaz.

Svava tadelle salıncak büyük boy tavana asılan mavi salıncak.


14 cm x 6 cm. 1 ad 8 mm li̇k çeli̇k kli̇ps ve 2 adet çeli̇k dübel i̇le gönderi̇li̇r. 275 cm + sizin ölçünüz.

Post a Comment for "Tavan Salıncak Aparatı"