Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kare Petek Asma Tavan

Kare Petek Asma Tavan. Farklı tiplerde aydınlatma armatürleri de uygulayarak standardın dışında kalabilirsiniz. Alüminyum petek panelin metal cinsi:

Petek Asma Tavan Nedir ? Dekor Mimarı
Petek Asma Tavan Nedir ? Dekor Mimarı from www.dekormimari.com

Açık tip hücre formunda, 10 mm taban eni ve 40 mm yüksekliğinde «u» profillerden oluşan alüminyum opencell (hücre) tavan sistemidir. Petek open cell asma tavan trend. Petek asma tavan, petek asma tavan fiyatları, petek asma tavan nasıl yapılır, kare petek tavan, metal cinsi:alüminyum ve galvanize çelik.

Kare hücre alüminyum petek asma tavan sistemleri tanımı :


Kare ve dikdörtgen formda, farklı ebatlardaki hücre boyutlarıyla tasarımcılara ve mimarlara geniş bir tasarım olanağı sunmaktadır. Üçgen petek tavan, geleneksel kare petek asma tavandan daha farklı bir tavan tasarımıdır. Taşıyıcı sistem t15 profil sisteminden oluşturulduğu için standart ölçüdeki 4x18w veya benzeri aydınlatma armatürlerini kullanmak mümkündür.ayrıca petek asma tavanın özelliğinden dolayı aydınlatmayı arka tarafa koymak veya mevcut 50×50,.

Açık ve şeffaf yapısı yoğun insan akışı olan özellikl ulaşım ve.


Petek tavan sistemleri, 3 boyutlu görüntüsüyle, bulunduğu yerlere derinlik ve estetik katmaktadır. Petek tavan çok basittir ve taşınması tamamen kolaydır. Farklı tiplerde aydınlatma armatürleri de uygulayarak standardın dışında kalabilirsiniz.

Kare ve dikdörtgen formda farklı ebatlardaki hücre boyutlarıyla, tasarımcılara ve mimarlara geniş bir tasarım olanağı sunmaktadır.


Petek şeklindeki görünümü ile yapıldığı ortamı farklı bir görsel atmosfer kazandırmaktadır. Alüminyum petek panelin metal cinsi: Üretim departmanı, kalite kontrol birimi, montaj departrmanı, pazarlama departmanı, arge bölümü, satınalma departmanı.

Petek tavan, petek asma tavan (open cell) türkiye'de 1 numaralı asma tavanların satışı ve montajı!


Üçgen petek asma tavan sistemi. Fvp t15 oturmalı sistem petek asma tavan sistemleri; Bu üçgen petek tavan görünüm ve stil bakımından çok farklıdır.

Fabrikamız 3500 m2 alana sahip olup;


Açık tip hücre formunda, 10 mm taban eni ve 40 mm yüksekliğinde «u» profillerden oluşan alüminyum opencell (hücre) tavan sistemidir. Metal petek asma tavan, standart mekana derinlik ve sonsuzluk katarak hareketli ve modern bir tasarımlarınız hayat bulmasını sağlar.farklı tiplerde aydınlatm. Ral 9005 siyah, ral 9010 beyaz, ral 9006 metalik gri ve isteğe göre ral ve.

Post a Comment for "Kare Petek Asma Tavan"