Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Boyası 10 Kg

Tavan Boyası 10 Kg. İnternette bitti mağazadan teslim al. Mat, düz görünümlü tavan boyası.

30+ Marshall 15 Lt Boya Fiyatları Görüntüler Guertel
30+ Marshall 15 Lt Boya Fiyatları Görüntüler Guertel from guertel.blogspot.com

72 ± 2 (120oc 30 dak). Beyaz tavan boyası 10 kg. 179,00 tl • akrilik emülsiyon esaslı, dekoratif iç cephe tavan boyası • su bazlı • mat görünümlü.

Ürün özelli̇kleri̇ akrilik emülsiyon esaslı dekoratif ve koruyucu iç cephe tavan boyasıdır.


Force su bazlı tavan boyası 10 kg beyaz, akrilik emülsyon esaslı, ekonomik, mat görünümlü, son kat tavan boyası. Akrilik emülsiyon esaslı, dekoratif, mat iç cephe tavan boyasıdır. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Uygulanmadan önce, yüzeydeki kir, yağ, kabarmış eski.


Tavan boyası 10 kg modelleri, tavan boyası 10 kg özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da! Tavan boyası 20 kg modellerinin ürün ve yorumlarını karşılaştır, en uygun fiyatını kaçırma. Fawori tavan boyası i̇ç cephe boya , yalıtım , dekorasyon ürünleri , yardımcı ürünler , etkin çözüm , ev dekorasyonunda ne lazımsa en uygun fiyatlarla boyasepetim.com’da.

Tavan boyası 10 kg gittigidiyor'da!


Su bazlı mat i̇yi yayılan yüksek kapatıcılıkta nefes alan doygun yüzey veren beyazlığı yüksek ts 5808 e uygundur uygulama şekli̇ ve boyanabi̇len alan temiz, tozsuz, kuru, düzeltme işlemi yapılmış hazır yüzeye 9 veya 5 kısım boya 1 kısım su. 72 ± 2 (120oc 30 dak). Akçalı permolit süper tavan boyası beyaz 1 kg.

Eğer bir ölçü birimi söyleyecek olur isek on kilogramlık taban boyasına, bildiğimiz banyodaki.


179,00 tl • akrilik emülsiyon esaslı, dekoratif iç cephe tavan boyası • su bazlı • mat görünümlü. Akrilik kopolimer bağlayıcı esaslıdır, mat ve pürüzsüz görünüşlü, su bazlı, kokusuz, teneffüs etme özelliği olan, kapatma gücü ve beyazlığı yüksek, kolay sürülebilen, fırça izi bırakmayan, sıçratma yapmayan, emülsiyon bazlı, plastik tavan boyasıdır. En iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da.

Tavan boyası 20 kg modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle cimri.com'da!


Polisan elegans küf ve mantar önleyici tavan boyası 17.5 kg. Marshall export standart tavan 10.5 litre. 10 kg tavan boyası dyo ürün kodu:

Post a Comment for "Tavan Boyası 10 Kg"