Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Araç Tavan Kaplama

Araç Tavan Kaplama. Tavan kaplama krom & oto aksesuar, ayna, bagaj çıtası, kapı eşiği, kolu & çıtası, n11.com'da! Aksi halde yanlış yapılacak montaj, ek yerlerinin birbirlerini tutmamasına, hava kabarcıklarının oluşmasına ve yapıştırılan cast folyonun kısa zamanda kalkmasına sebep olacaktır.

BMW Şeffaf Siyah Araç Kaplama Sönmez Araç Kaplama Antalya
BMW Şeffaf Siyah Araç Kaplama Sönmez Araç Kaplama Antalya from www.arackaplamaantalya.net

Tavan kaplama krom & oto aksesuar, ayna, bagaj çıtası, kapı eşiği, kolu & çıtası, n11.com'da! Araç tavan döşemeleri için yapılmış kumaş kullanın. Mat siyah hava kanallı avery araç kaplama (21) 70,80 tl.

Araba kaplama işlemine öncelikle arabanın üstünden.


Araç tavan kaplama modelleri, araç tavan kaplama özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da! Araç tavan döşemeleri için yapılmış kumaş kullanın. Aksi halde yanlış yapılacak montaj, ek yerlerinin birbirlerini tutmamasına, hava kabarcıklarının oluşmasına ve yapıştırılan cast folyonun kısa zamanda kalkmasına sebep olacaktır.

Araç kaplama ile rengi değişen araçların renk değişikliği prosedürü şu şekilde yapılmaktadır;


Ek1 belgesi ile muayene istasyonunda aracınızın renginin folyo ile kaplanarak değiştiğini tespit ettirip bu tescil belgesiyle yapacağınız başvuru sonucu ruhsatınızın 2 sayfası emniyet tarafından değiştirilir ve işlem. 100 tl mali̇yet i̇le araç tavani kaplama nasıl yapılır bunu anlattım. Arabanızı folyoart araç kaplama merkezine getirin ve size ”yeni̇lenmi̇ş” olarak geri teslim edelim.

Tavan kaplama krom & oto aksesuar, ayna, bagaj çıtası, kapı eşiği, kolu & çıtası, n11.com'da!


Araç kaplama cam filmi kaput koruma filmi poliüretan siyah tavan kaplama Bu uygulama pvc yada poliüretan yapıya sahip, esnek ve dış hava koşullarına 10 yıla kadar dayanıklı ürünlerdir. Istanbul araç kaplama aracınızın dışına yapılan bir uygulamadır.

Tavan döşemesi her araçta bulunan, aracın iç dizaynını tamamlamış ve araç içi renkleri ön plana çıkarmış, genelde gri tonları ile kaplanmış, nadiren siyah ve istek üzere farklı renklerde kaplanmış, aracın tavanında bulunan döşemedir.


Mat folyo kaplama folyo 127x10 metre araç kaplama. Güneş yanığı olan araçlarda yanıkların dahada fazlalaşmasını önleyebilir boyatmadan aracın orjinalini bozmadan istediğiniz zaman geri sökebileceğiniz şekilde kaplatabilirsiniz. Firmamız yalnızca oto tavan döşemesi kumaşlarının satışını yapmaktadır.

İhtiyacına özel 4 fiyat teklifi al.


Araç tavan kaplama fiyatları ile alakalı oto servisimize başvurduğunuzda size en uygun fiyatlarla destek oluyoruz. Tavanında sarkma, yanık, eskime gibi durumlarda seçmiş olduğunuz tavanlık kumaş ile tavan döşemesi yapıyoruz. Araba kaplama işlemi profesyonel bir ekip tarafından yapılmalıdır.

Post a Comment for "Araç Tavan Kaplama"