Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Strafor Tavan Kaplama

Strafor Tavan Kaplama. 1 cm kalınlığına sahip paneller 1 m2 alanı kaplamak için daha az miktarda m3 ihtiyacı olurken 4 cm kalınlığındaki strafor duvar paneli için daha fazla. Tavanınızın ölçüsüne göre ürün seçebileceğiniz.

kartonpiyer modelleri Stropiyer Modern Sade Düz strafor
kartonpiyer modelleri Stropiyer Modern Sade Düz strafor from kartonpiyer-modelleri.blogspot.com

Strafor duvar paneli fiyatları m3 üzerinden hesaplanır. Genellikle 50×50 cm ebatlarında ve karo şeklinde üretilen bu malzeme genellikle 8 adet karodan oluşan paketler halinde satılırken, bir paketi ile 2 metrekare alanı kaplayabiliyorsunuz. Strafor ya da stropiyer tavan kaplama olarak da bilinen tavan dekorları ısı yalıtımı, nem rutubet yalıtımı ve küf yalıtımı sağlamaktadır.

Tavanınızın ölçüsüne göre ürün seçebileceğiniz.


Strafor duvar&tavan kaplama 5 çeşit (47) 6,80 tl. Katil butonu i̇le bana destek olabi̇li̇r daha hizli cevaplar alabi̇li̇rsi̇ni̇z! Evinizde modern bir dekorasyon varsa doğal taş desenli strafor panel çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Ortalama %30 isi yalitimina katkida bulunur.


Tavan kaplama modelleri ile evinizi değişime hazırlayın. Bu yalıtımları sağlamak için ciddi masraflar yapılmış olsa da maalesef tavanlarda meydana gelen nem, rutubet, küflenme ve terlemelerin önüne geçilememektedir. Stikwall terra tuğla desenli ham strafor duvar kaplama paneli s652.

Duvar kaplama ahşap desenlerine sahip modelleri dış cephede doğal görüntünün anahtarını sunar.


Yerevdekor.com'da tavanlarını yeni bir görünüme kavuşturmak için ihtiyacınız olan tavan kaplama malzemelerini bulabilirsiniz. Hafif ve taşınabilir olması sayesinde rahatlıkla tasarımlarınızı gerçekleştirmenize olanak tanır. Strafor duvar paneli fiyatları m3 üzerinden hesaplanır.

1 cm kalınlıktan 6 cm kalınlığa göre yoğunluk/özkütle (dansite) özelliklerine göre farklılık göstermektedir.


Strafor tavan kaplama fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori & marka ayrıştırması ile en uygun. Strafor tavan kaplama beyaz renkte ve metalik renklerde satılır, siz ayrıca istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Istanbul stropiyer tavan ve duvar kaplama beyaz 50 x 50 cm.

Eps tavan kaplama strofor i̇le dekorasyon ve isi yalitimi bi̇r arada, strofor köpük kaplama hem prati̇k hem ucuzdur.


Kullanılan malzeme :hasır desen kaplama [50*50 cm] 12mmisı yalıtım katkısı yaklaşık:. Tavan kaplama çi̇zgi̇ strafor (26) 6,50 tl 6,11 tl % 6. Polsis pt01 strafor dekoratif tavan kaplama paneli 8'li.

Post a Comment for "Strafor Tavan Kaplama"