Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gergi Tavan Cesitleri

Gergi Tavan Cesitleri. Gergi tavan sistemi farklı yapısı ile ısıtılarak istenilen şekli alabilen, özel alüminyum profillerin ısıtılıp gerilerek uygulanan, çeşitli renk ve dokulara sahip tasarımsal bir uygulamadır. Bu sebeple tamamen donanımsal ve kitlelerin.

Gergi Tavan Modelleri 2017 EsmaModa
Gergi Tavan Modelleri 2017 EsmaModa from esmamoda.blogspot.com

3 d gergi tavan sistemi gergi tavanın yapısı itibariyle istenilen forma girebilen esnekliği ile üç boyutlu (3d) olarak uygulanmasına verilen addır. Gergi tavan modelleri ve fiyatlari 2021 dekordiyon. Deniz altındaki dalgıç görüntülü dekoratif gergi tavan çalışması.

Barisol de denilen gergi tavanlar, bir çeşit polimerden üretilen malzeme ile mimari tavan kaplaması alanında estetik ve çağdaş bir görünüm veren, hafif, düzgün yüzeyler oluşturan, yaratıcılığın da sınırlarını zorlayan ve gerilerek montajı yapılan bir tür tavan kaplamasıdır.


Gergi tavan modelleri ve fiyatlari 2021 dekordiyon. 3d gergi tavan teknolojideki baş döndüren hızdaki gelişim, dekorasyon alanında da kendini göstermektedir. Deniz altındaki dalgıç görüntülü dekoratif gergi tavan çalışması.

Bu tarz uygulamaların fiyatları yapılacak olan desene, yapacak olan firmaya ve kalitesine göre değişmektedir.


Germe tavanın çok farkları çeşitleri bulunmaktadır. Gergi tavan sistemi farklı yapısı ile ısıtılarak istenilen şekli alabilen, özel alüminyum profillerin ısıtılıp gerilerek uygulanan, çeşitli renk ve dokulara sahip tasarımsal bir uygulamadır. Gergi tavan uygulamalarında desenin nemden muhafaza olma özelliği, koku yapmama özelliği, deterjan ile silinme özelliği ve çevre dostu olma özelliği olması gerekir.

Evinize odanıza harika gelecek ters tavan modelleri ve örnekleri sunduğumuz içeriğimizde ters tavan çalışmaları ile birlikte uygulamaları da bulabilirsiniz.


Isıtı larak özel alüminyum profillerine uygulanma tekniğidir. Bakıma ihtiyac duyulduğunda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Bu sebeple tamamen donanımsal ve kitlelerin.

Temizlenmesinin kolay olması, ortama giren ışığın eşit şekilde dağılmasını sağlaması ve dikkat çekici görüntüsüyle mekân sahiplerinin bu sistemi tercih etmesinde büyük rol.


Bakım ve servis için sitemizden veya telefon numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile. Zeki i̇nşaat ve zeki yapı market olarak 1990 yılından beri i̇stanbul ümraniye’de hizmet vermekteyiz. Gergi tavan, iki bileşenden oluşmuş oldukça hafif, her forma girme özelliği olan, rengli, modern asma tavan sistemidir.

Gergi tavan kullanılan malzeme ve usta işçilikle evinize modern yapıların şıklığını getirecektir.


11 kasım 2013 06 ocak 2016 ’' te gönderildi hüseyin bülbül tarafından. Gergi tavan farklı renkler ve dokulardan oluşan malzeme ve model seçeneği ile insanların seçim yapması oldukça zor kılıyor. Pvc gergi tavan içeriğinde ne var?

Post a Comment for "Gergi Tavan Cesitleri"