Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hd Gergi Tavan

Hd Gergi Tavan. Bir çok üründe lider bir kuruluş olan bamax germe tavan sistemleri germe tavan kumaşlarında en iyi kaltieyi. Kalitenin tesadüf olmadığını biliyoruz ve tüm ürünlerimizde dünyanın önde gelen gergi tavan kumaşı üreticilerinden renolit markasının ürünlerini kullanmaktayız.

Barrisol Tavan Gergi Tavan Sistemleri
Barrisol Tavan Gergi Tavan Sistemleri from www.bamaxgergitavan.com

Kalitenin tesadüf olmadığını biliyoruz ve tüm ürünlerimizde dünyanın önde gelen gergi tavan kumaşı üreticilerinden renolit markasının ürünlerini kullanmaktayız. Gergi̇ tavan di̇ji̇tal baski dijital baskı gergi tavan pvc kumaşa yüksek kalitede uv baskı yapılarak hazırlanır ve kesinlikle solvent içermez. Gerdirme tavan fiyatları gerdirme tavan modelleri gerdirme tavan nasıl yapılır gergi , gergi asma tavan.

Gergi̇tek gergi̇ tavan sistemlerinde, en iyi baskı makinası kullanılarak gergi tavan kumaşı üzerine uv teknolojisi ile hd baskı yapmaktadır.


Sağlıklı bir gergi tavan uygulaması ancak doğru altyapı, doğru projelendirme, kaliteli ve doğru ürün seçimi ve uzman işçiliğin sağladığı bir bütün ile gerçekleştirilebilir. Gergi̇ tavan di̇ji̇tal baski dijital baskı gergi tavan pvc kumaşa yüksek kalitede uv baskı yapılarak hazırlanır ve kesinlikle solvent içermez. Pvc kumaşın esnekliğinden yararlanılarak uygulanan mekanlarda mükemmel pürüzsüz sonuçlar elde edilir.

Gergi tavanın 80 farklı patent’i vardır.


Hazır gergi tavan yuvarlak olarak imal edilip özel malzemeden üretilerek mekanlar oluşturmaktadır hafif ve kolay montaj sayesinde ön plana çıkmaktadır hazır gergi tavanlarda istenilen renklerde üretilmektedir görsel arşivlerimizden seçilerek istenilen resim ile imal edilmektedir 70 cm çapında 100 cm capında 135 cm çapında üretilmektedir. Kalitenin tesadüf olmadığını biliyoruz ve tüm ürünlerimizde dünyanın önde gelen gergi tavan kumaşı üreticilerinden renolit markasının ürünlerini kullanmaktayız. Kullanılan temizleme malzemeleri gergi tavan kumaşlarına zarar vermemesi gerekir.aksi halde kumaşı yırtabilir veya özelliğini kaybettirebilir.

Sınıf barisol tavan kumaşları sunmaktadır.


Gergi̇tek gergi̇ tavan sistemlerinde, en iyi baskı makinası kullanılarak gergi tavan kumaşı üzerine uv teknolojisi ile hd baskı yapmaktadır. Gökyüzü panelleri ile beraber kullanılabilen bu gergi tavan modelleri, kolay ve hızlı bir şekilde tavanın istenilen görselle kaplanmasına imkan sunuyor.bu konuda çeşitli model resimleri seçilerek tavanın görüntüsü kolayca değişebiliyor. Hd baskı gergi tavan sistemlerinde yüksek baskı kalitesinde elde edilen görüntü yoğunlaştırılmış kaliteli led ışıklarla desteklenerek çok yüksek kalitede görüntü imkanı sunmaktadır.

Biz bamax gergi tavan sistemleri olarak tüm detaylarına kadar bakım ve temizleme hizmeti sağlıyoruz.


Yangın esnasında dönüştüğü gazlar insan sağlığına zarar vermeyen zehirsiz gazlar içermekte olup, damlamaz ve %100. Hd tavan sistemi ile evinize veya özel yaşam alanlarınıza unutamayacağınız bir anı veya her zaman hatırlamak istediğiniz bir anın fotoğrafını uygulata bilirsiniz. Şehrin tam merkezinde, bahçe ve kapalı alanda taş fırının gerçek odun ateşinde hazırlanan 25’i aşkın pide çeşidi ile beğeninize uygun bir lezzet şöleni vaad ediyor.

Uv baskı gergi tavan veye diğer adıyla hd gergi tavan uygulama ve montaj esnasında kullanılan aydınlatma led leri, uygulanacak alanın derinliği ve büyüklüğüne göre eşit oranlarla dizilmelidir.


Ürünlerimizde kesinlikle uzak doğu ürünleri olmayıp ürünlerimizin tümü avrupa standartlarında olup 1. Gergi tavan membranı, pvc ve memran malzeme karışımından üretilir. Gergi tavan profilleri ile bir çok proje tavanları ve duvarları özel olarak tasarlanmış ve estetik bir bakış açısı kazanmıştır.

Post a Comment for "Hd Gergi Tavan"