Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Asma Tavan üreticileri

Asma Tavan üreticileri. Pvc tavan paneli, pvc asma tavan 60x60 plastik asma tavan için modern tavan i̇ç tasarımı. Hakkımızda msb, havelsan, aselsan gibi kurumların alt.

Alüminyum Şerit Asma Tavan Paneli Üreticileri ve
Alüminyum Şerit Asma Tavan Paneli Üreticileri ve from tr.cortina-panel.com

Bir mekanın algılanmasında tavan, oldukça etkin bir bileşendir, çünkü; Pvc tavan paneli, pvc asma tavan 60x60 plastik asma tavan için modern tavan i̇ç tasarımı. Asma tavan dekoratif yapı malzemeleri üretimi ve satışı yapan doruk panel, metal asma tavan üretimin dışında, duvar menfez, asma tavan menfez, asma tavan askı aparatları, karopan, karopan mantolama malzemelerinin de satışını yapmaktadır.

Türkiye’nin en iyi üreticileri ile tedarik zinciri ile çalışmaktadır.


Asma tavan sisteminde ise, beklentiler, daha farklıdır. Plastik asma tavan sistemi, mevcut tavanınıza yüklenen yükü azaltarak daha ağır, eski moda metal ızgara sistemlerine hafif bir alternatiftir. Gözenekleri, kanal çalışması, borular veya kablolama gibi gözlerini örtmeye çalışırken, onlara gerekli erişimi korurken, ideal çözümdür.

Firmamız 2009 yılından bugüne asma tavan ve dekorasyon malzemeleri konusunda faaliyet yürütmektedir.


Alışılmışlıkları unutarak asma tavan ürünlerimizdeki ve hizmetimizdeki farkı hissedin. +90 212 613 22 24 info@uclertriomat.com Asma tavanlar genel itibarı ile sipariş usulü üretilmektedirler.

Bu sistemlerin oluşturulmasında tasarımlar tamamen sizin veya iç mimarın hayal gücü ile sınırlıdır.


Asma tavan dekoratif yapı malzemeleri üretimi ve satışı yapan doruk panel, metal asma tavan üretimin dışında, duvar menfez, asma tavan menfez, asma tavan askı aparatları, karopan, karopan mantolama malzemelerinin de satışını yapmaktadır. 20 lik plastik lambiri fiyatı plastik lambiri fiyatları izmir. Ankara panel asma tavan ve gergi tavan sistemleri i̇malatı.

Asma tavan modelleri etkileyici iç mekanlar kurgulayabilmek amacı ile çeşitli ışık, renk ve farklı formlar kullanılarak oluşturulabilir.


Ürün ve hizmet alanlarının bir parçası olarak, hem kendi üretimi olan deckonpremium ve deckofix markası altında sırasıyla asma tavan panelleri ve taşıyıcı sistemleri hem de rockfon, owa, usg, amf, gustafs, gibi sektöründe uzman avrupalı firmaların türkiye distribütörlüğü ile her tür proje ve müşteri talebine uygun ürün ve hizmet sunarak, en basit veya en sofistike projelerde çözüm. 0 312 351 73 47 info@menfezsan.com harita. Asma tavanlar kafanızda tasarladığınız özel alışveriş merkezi veya ofis tasarımını tamamlayan en önemli ögelerden birisidir.

Asma tavan panellerinin, taşıyıcı profillerinin ve aksesuarlarının üretimi tamamen bilgisayarlı makinelerde ve uzman mühendis kadrosunun denetiminde gerçekleştirmektedir.


Alçı asma tavan plaka yeni̇; Mekanın diğer tüm yüzeyleri ile oranlandığında, büyük yer kaplar. Ayrıca tasarımların monte edilmesi derz kullanımı da gerekmez.

Post a Comment for "Asma Tavan üreticileri"