Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tavan Göbeği

Tavan Göbeği. Bilgisayar destekli ahşap işleme ürünlerimiz için bizimle iletişime geçebili. Led aydinlatma tablo tavan göbeği.

Taş ve Ahşap Eserleri İnce Minare Müzesi Turkey City
Taş ve Ahşap Eserleri İnce Minare Müzesi Turkey City from www.turkiyesehirrehberi.org

Tavan göbeği কার্নিস জিপসাম সিলিং কার্নিস, পাইকারি বিভিন্ন উচ্চমানের 01750999477 সরবরাহকারী এবং জিপসাম থেকে পণ্য Günümüzde ahşap, alçı, poliüretan gibi malzemelerden üretilmektedir. 140x200 cm eski̇tme altin varak pati̇na boya kaplama 4 kat özel varak boya 2 kat özel pa.

Camide harim tavanının ortasına yerleştirilmiş bir adet tavan göbeği vardır(foto 12).


Villa, otel, restaurant ve kongre merkezi gibi birçok alanda sıklıkla uygulanmaktadır. Results for tavan translation from turkish to english. 140x200 cm eski̇tme altin varak pati̇na boya kaplama 4 kat özel varak boya 2 kat özel pa.

Adet ₺510,40 vat included ₺658,82 vat included add to favorites add to cart.


Görsellerimizde sadece göbek resimleri mevcuttur. Tavan göbeği düzgün bir altıgen biçiminde olup dıştan içe doğru üç bordür ve merkezdeki altıgen panodan meydana gelmektedir. Eski evlerde aydınlatmanın asıldığı, ahşaptan el oyması bu çok şık tavan göbeklerini.

Decomanya bronz dikdörtgen saray tavan göbeği 120*160 cm.


75 cm çapında kademeli uzaktan kumandalı tamamı 30 w gücünde gündüz tablo, gece aydınlatma aynı zamanda tavan göbeği. Tavan göbeği কার্নিস জিপসাম সিলিং কার্নিস, পাইকারি বিভিন্ন উচ্চমানের 01750999477 সরবরাহকারী এবং জিপসাম থেকে পণ্য Günümüzde ahşap, alçı, poliüretan gibi malzemelerden üretilmektedir.

Architab atölyewww.architab.netahşap tavan göbeği işleme videomuzu izlediniz mi?


Tavan göbeği, yapıların tavanlarında yer alan ve ortasına avize veya herhangi bir aydınlatma aracının asıldığı, genelde daire biçiminde olan süsleme. Tamamen hayal gücünüz ile sınırlı. Led aydinlatma tablo tavan göbeği.

Klasik dekorasyonda vazgeçilmez dekor ürünlerinden bir tanesi olan göbek (rozet) modelleri, farklı malzemelerden üretilmektedir.


Saray tavan, tavan avize göbeği, antika tavan göbeği gibi isimlerlede aratılan poliüretan tavan göbekleri daire, elips, paralel kenar gibi farklı geometrik şekillerde üretilmektedir. Arkadaşlar selam, bu bölümde sizinle yurdumuzun bir çok bölgesindeki evlerin tavanlarını süsleyen, neredeyse eski ahşap yapıların bir çoğunda bulunan, benimde çok severek yaptığım ahşap tavan göbeği çalışmalarımı paylaşmak istedim. Hafif olması nedeniyle strafor tavan göbeği oldukça cazip gelebilir, fiyat olarakta uygundur.

Post a Comment for "Tavan Göbeği"