Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opel Astra Tavan Bagajı

Opel Astra Tavan Bagajı. Eğer ürün açıklamasındaki bilgilerin dışında bir ürün gelir ise kargo ücreti ve paranız iade edileceğini belirtmek isteriz. Mavituning opel astra g 3 aparatlı oluksuz tip port bagaj tavan çıtası ara atkı barı çıta incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!

Astra H 3/5 doors 2004/2009 Автоматичен
Astra H 3/5 doors 2004/2009 Автоматичен from www.teglich-bg.com

** bu ürünü aracınıza monte edebilmek için aracınızda tavan çıtası ve ara atkı (ara sörf) olması gerekmektedir. Merhabalar 2000 model astra g aracıma tavan bağajı düşünüyorum, sizce yakışırmı ikinci ise bu tavan bağajları bir çok araçlar için uyumlu oluyorlarmı bağajlar hakkında bilgi verebilecek varmıdır acaba şimdiden teşekkürler Opel astra g hb araç üstü tabut & port bagaj & yüklük.

Lütfen dikkatlice okuyun ve satın almadan önce resimleri kontrol edin ve ürünümüzle karşilaştirin.


Aliminyum sağlam boru ve plastik ayaklarından oluşmaktadır. Mavituning opel astra g 3 aparatlı oluksuz tip port bagaj tavan çıtası ara atkı barı çıta en uygun fiyatı gittigidiyor'da! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Opel astra h bagaj havuzu (2007+) ₺ 150,00 ₺ 145,00.


755,00 tl sepette %8 indirim. ** bu ürünü aracınıza monte edebilmek için aracınızda tavan çıtası ve ara atkı (ara sörf) olması gerekmektedir. Amacımız müşteri memnuniyeti olduğunu hatırlatmak isteriz.

Oluksuz araçlara tavan çiftli port bagajı.


Opel astra kaplama,opel corsa kaplama,opel i̇nsignia kaplama,opel vectra kaplama,opel rüzgarlık,opel rüzgarlık fiyatları,opel astra rüzgarlık,opel corsa rüzgarlık,opel vectra rüzgarlık,opel combo rüzgarlık,opel meriva rüzgarlık,opel karter koruma,opel kaput koruma,opel mokko koruma demiri,opel combo koruma Oluksuz araçlara çiftli tavan bagajı. Aracınız için kaliteli tavan (araç üstü) port bagajımızın hacmi 420litre kapasitelidir.

Opel astra g hb araç üstü tabut & port bagaj & yüklük.


Aracınızdaki tavan çıtalarının küçük kapakları dü ( ürün resmi temsilidir ) lütfen ürünlerimizi piyasadaki diğer ürünler ile. Port bagaj ve tavan bagajı.

Eğer ürün açıklamasındaki bilgilerin dışında bir ürün gelir ise kargo ücreti ve paranız iade edileceğini belirtmek isteriz.


Bu ürünün ekstra indirimli son fiyatıdır, sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın! Team car opel astra j tavan bagajı çıtası oluksuz ara atkı port bagaj bağlama. Portbagaj ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da!

Post a Comment for "Opel Astra Tavan Bagajı"