Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mırnav Mırnav Iki Kedi

Mırnav Mırnav Iki Kedi. Eninde sonunda erkekler arası istişare hemen kavgaya dönüyor, o. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Scotish Fold Longhair Kontes, İstanbul
Scotish Fold Longhair Kontes, İstanbul from www.petarkadas.com

Mini, evde kedi beslemek ister.çok ödüllü tanınmış yazar christine nöstlinger, bu sevimli diziyi, okumaya yeni başlayan çocuklar için kaleme aldı. İki erkek kedi bir araya gelmesin aman allah, konuşuyorlar mı, birbirleriyle kavga mı ediyorlar belli değil. Birbirinden ilginç ve heyecanlı masal.

Mırnav Mırnav Iki Kedi (Işaret Parmaklar Karşılıklı Hareket Ettirilir.) Biri Çıkmış Üst Odaya (Işaret Parmağıyla Yukarı Çıkma Hareketi Yapılır) Biri Inmiş Alt Odaya (Diğer Elin Işaret Parmağıyla Aşağı Inme Hareketi Yapılır.) Biraz Sonra Buluşmuşlar ( Parmaklar Buluşturulur)


Mırnav mırnav iki kedi (işaret parmaklar karşılıklı hareket ettirilir.)biri çıkmış üst odaya (işaret parmağıyla yukarı çıkma hareketi yapılır)biri inmiş alt. O da her çocuk gibi bazen ağabeyiyle bazen de arkadaşlarıyla anlaşmazlıklar yaşar; Mini, evde kedi beslemek ister.çok ödüllü tanınmış yazar christine nöstlinger, bu sevimli diziyi, okumaya yeni başlayan çocuklar için kaleme aldı.

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.


İki kedi mırnav mırnav iki kedi (işaret parmaklar karşılıklı hareket ettirilir) biri çıkmış üst odaya (işaret parmağıyla yukarı çıkma hareketi yapılır) biri inmiş alt odaya (diğer elin işaret parmağıyla aşağı inme hareketi yapılır) biraz sonra buluşmuşlar ( parmaklar buluşturulur) Çocuk ile aşağıdaki cümleler söylenerek hareketleri yapılır. (here, the baby animals are kittens.) a child hiç bir anne yavrusunu ateşe atar mı?

Okul Öncesi Yaş Grubu Için Oynanabilecek Eğlenceli Bir Parmak Oyunu


Would a mother ever throw her child to the fire? Mırnav mırnav iki kedi (işaret parmaklar karşılıklı hareket ettirilir.) biri çıkmış üst odaya (işaret parmağıyla yukarı çıkma hareketi yapılır) biri inmiş alt odaya (diğer elin işaret parmağıyla aşağı inme hareketi yapılır.) biraz sonra buluşmuşlar ( parmaklar buluşturulur) mırıl. Mırnav, mırnav, ai gıt, gıt hav, hav.

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.


Birbirinden ilginç ve heyecanlı masal. Pıst pıst (işaret parmakları hareket ettirilir). Güzel güzel sohbet ediyorlar da.

Biri Çıkmış Üst Odaya (Işaret Parmağı Ile Yukarı Çıkma Hareketi Yapılır).


Commercial and personal animation movies. Eninde sonunda erkekler arası istişare hemen kavgaya dönüyor, o. Köyün birinde yaşan çok yaşlı bir teyze varmış.

Post a Comment for "Mırnav Mırnav Iki Kedi"