Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Irkları

Kedi Irkları. Dünya genelinde kedi severlerin en çok beğendikleri kedi cinsleri şunlardır: Alfa kedi irkları koruma ve denetleme derneği;

Pug Köpeği Özellikleri Bakımı Tarihçesi
Pug Köpeği Özellikleri Bakımı Tarihçesi from www.mihav.com

Kısa tüylü ve orta boyutlarda olan bu kediler, biraz inatçı olsa da sahibine karşı oldukça kibardırlar. Habeş kedisi (abyssinian), birman, burmese, cornish rex, maine coon, i̇ran kedisi (persian), ragdoll, siyam kedisi ve tonkinese'dir. Sevimlilikleri ve oyuncu yapılarıyla hepimizin çok sevdiği tekir kediler bu videomuzda konuğumuz.

Bilgilerini Öğrenmek Istediğini Kedi Türünün Üzerine Tıklayın.


The remainder of its coat is smooth. Bu ismin verilmesinin nedeni ise tüylerinin rengi ve. Resmi olarak kısa adı 'kedi̇'.

Ragdoll Kedilerinin Gözleri Parıl Parıl Parlar Ve Ipeksi Tüyleri Vardır.


Bu görünüşleriyle kedi severleri oldukça etkilemektedir. Dünya üzerinde bilinen ve soyları devam eden yaklaşık 80 kedi ırkı vardır. Burun daha çok çukur görünüm verir kulaklarının.

Üçgen Yapıya Sahip Kafası Yumuşak Hatlara Sahiptir.


Coronets come in all colours. Neşeli ve canlı bir yapıları vardır. En güzel 5 süs kedisi!

Bakım, Beslenme, Eğitim, Sağlık Ve Kedi Irkları Hakkında Türkçe Kitap.


About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Dışa dönük ve zeki bir cins olan bu kedi oldukça meraklıdır ve çevresini keşfetmeyi çok sever. Juen veteriner polikliniği veteriner hekimlerince köpek kedi kuş balık tavşan hamster ve diğer evcil petler için hazırlanmış pet bilgi sitesi.

Eylül 14, 2020 Kedi Irkları.


Rehberimizde tüm bu ırkları fotoğraflarıyla beraber inceleyebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. İstanbul veterinerler odası’nda görevli veteriner hekim ve alanlarında uzman mühendislerden oluşan profesyonel bir yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir. Resmi olarak tescilli olarak kurulmuştur.

Post a Comment for "Kedi Irkları"