Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesleki Eğitim Usta öğretici Sınav Soruları

Mesleki Eğitim Usta öğretici Sınav Soruları. Kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek: 3308 sayılı mesleki eğitim kanunu'na göre aday çırak,.

Görüntü Sistemleri Çoklu Ortam Sistemleri Ustalık Soruları
Görüntü Sistemleri Çoklu Ortam Sistemleri Ustalık Soruları from halkegitimhemkurs.com

Milli eğitim bakanlığı i̇statistiki bilgileri. Sunuları ve deneme sınavlarını görmek için üzerine tıklayınız. Usta öğreticilik kursunda çıkmış sınav soruları.

Ustalık, iş yeri açma belgelerinden herhangi birine sahip olanlar veya en az ön lisans seviyesinde mesleki eğitim almış olanlar, uzaktan veya yüz yüze eğitimle yapılan 40 saatlik usta öğreticilik kursuna katılabilirler.


Sunuları ve deneme sınavlarını görmek için üzerine tıklayınız. Usta öğreti̇ci̇li̇k sinavi örnek çalişma sorulari. Çırak, kalfa ve ustaların eğitimi ile okullarda ve işletmelerde yapılacak mesleki eğitime ilişkin esasları düzenlemek.

Kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek:


Yıllık plan (mesleki eğitim merkezi) yıllık plan (mesleki ve teknik anadolu lisesi). Çırak, kalfa ve ustaların eğitimi ile okullarda ve işletmelerde yapılacak mesleki eğitime ilişkin esasları düzenlemek. Sınavda 40 sorulmuş olup, her 2,5 puan değerindedir.

Sınavda 40 soru sorulmuş olup, her soru 2,5 puan değerindedir.


İşyeri sahiplerine ustalık, kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek. Tüm sorular mesleki eğitimi geliştirme projesi megep'ten alınmıştır. İşyeri sahiplerine ustalık, kalfalık ve usta öğretici belgesi vermek.

Usta öğretici kursu sınavı soruları.


Usta öğretici el kitabı için tıklayınız. Usta öğretici, ustalık yeterliğini kazanmış; 2021 yili ağustos ayi sinav sonuçlari

Usta öğreticilik kursu sadece kurum kapsamımızda olan mesleklerde açılabilmektedir.


Usta öğreticilik belgesini almaya kimler. Mesleki eğitim aday sınav i̇şlemleri. Mesleki eğitim merkezine giden ve kişilere.

Post a Comment for "Mesleki Eğitim Usta öğretici Sınav Soruları"