Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meb Usta öğretici

Meb Usta öğretici. Vermiş olduğumuz tanımda da açıkça belirtildiği üzere, bir iş yerinde çırak ve kalfa. Tüm vatandaşlara, türki̇ye’ni̇n her yeri̇nde, her alanda, ücretsi̇z öğrenme ve i̇sti̇hdam firsatlari.

Çaycuma Halk Eğitimi mutfağında bugün ne var? Çaycuma
Çaycuma Halk Eğitimi mutfağında bugün ne var? Çaycuma from caycumahem.meb.k12.tr

Resmi yazıda, ders ücreti karşılığı çalışan usta öğreticilerin eğitim öğretim hizmetleri sınıfında olmadığı, bu nedenle usta öğreticilerin meb döner. Usta öğretici, ustalık yeterliğini kazanmış; 1) ücretli usta öğretici başvuru formu, 2) nüfus cüzdanı fotokopisi, 3) fotoğraf (1 adet) 4) askerlik durum belgesi, 5) sabıka kaydı, 6) bakanlıkça hazırlanan programa göre verilen eğitim belgesi veya pedagojik formasyon belgesi, 7) değerlendirme formundaki puana esas olarak aşağıdaki tabloda belirtilen belgeler

(3308 sayılı mesleki eğitim kanunu madde 31:


Milli eğitim bakanlığı muğla i̇l milli eğitim müdürlüğüne verdiği görüş yazısında ders ücreti karşılığı çalışan usta öğreticilerin döner sermaye ücretiyle ilgili önemli bir tespit yaptı. Usta öğreti̇ci̇li̇k belgesi̇ ustalık belgesi sahibi olup mesleki eğitim merkezlerine başvuru yaparak i̇ş pedagojisi kursunu başarı ile tamamlayanlara usta öğreticilik belgesi verilir. Ustalık yeterliğini kazanmış olanlar bakanlıkça açılacak iş pedagojisi kurslarını başarıyla tamamladıkları takdirde kendilerine usta.

Meb, halk eğitimi merkezlerinde ders ücreti karşılığında usta öğretici görevlendirme kriterlerinde son 1 ayda 2 değişiklik yaptı.


Usta öğretici, ustalık yeterliğini kazanmış; Başvuru yapmak için kullanılacak web adresi i̇l milli eğitim müdürlüğümüz tarafından açıklanacak olup web sitemizden duyurusu yapılacaktır. 1) ücretli usta öğretici başvuru formu, 2) nüfus cüzdanı fotokopisi, 3) fotoğraf (1 adet) 4) askerlik durum belgesi, 5) sabıka kaydı, 6) bakanlıkça hazırlanan programa göre verilen eğitim belgesi veya pedagojik formasyon belgesi, 7) değerlendirme formundaki puana esas olarak aşağıdaki tabloda belirtilen belgeler

Belirtilen tarihlerden sonra başvurular kabul edilmeyecektir.


Meb hayat boyu öğrenme kurumları yönetmeliği'nin 26. Belediyelere ait kurs merkezlerine de başvuru yapabilirsiniz. 3 eylül 2020 13:34 3468.

Maddesi gereği kurs açılacak alanda, kurumda ve kurumun bulunduğu eğitim bölgesinde yeterli sayıda öğretmen ve kadrolu usta öğretici bulunmaması durumunda ihtiyaç ders ücreti karşılığı görev yapacak istekliler arasından karşılanır denilmektedir.


2021/2022 eği̇ti̇m öğreti̇m yili usta öğreti̇ci̇ müracaatlari 02 ağustos 2021 i̇le 31 ağustos 2021 tari̇hleri̇ arasinda yapilacaktir. 2021 yılı en çok kursiyer kaydedilen kurs listesi. Resmi yazıda, ders ücreti karşılığı çalışan usta öğreticilerin eğitim öğretim hizmetleri sınıfında olmadığı, bu nedenle usta öğreticilerin meb döner.

Gıda ve su sektöründe çalışanlar i̇çin hijyen eğitimi.


Başvurular 11 ocak pazartesi̇ i̇le 15 ocak cuma günleri̇ arasinda yapilacaktir. Vermiş olduğumuz tanımda da açıkça belirtildiği üzere, bir iş yerinde çırak ve kalfa. Ücretli̇ usta öğreti̇ci̇ci̇ görevlendi̇rme duyurusu.

Post a Comment for "Meb Usta öğretici"