Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Akıllı Kedi

Akıllı Kedi. Xiaomi akıllı otomatik mama kabı. Meraklıları için oluşturduğumuz bu liste sizin için iyi bir rehber olabilir.

Guinness Rekortmeni Dünyanın En Şişman ve Büyük Kedileri
Guinness Rekortmeni Dünyanın En Şişman ve Büyük Kedileri from www.youtube.com

İlgiye aç diyebileceğimiz bengal cinsi kediler, ilgi gösterilmeyen zamanları akıllarında tutabilirler. Tuvaleti fişe taktığınız andan itibaren kedinizin tuvaleti kullanmasından 20 dakika sonra temizleyiciler devreye girmektedir. Anneeeee lütfennnn bak çok akıllı kedim benim diye mırıldanarak evimize giriyoruz:)

Whatsapp 536 959 12 72.


Scoopfree otomatik kedi tuvaleti, diğer akıllı tuvaletler ile hemen hemen aynı işlevi gerçekleştirmektedir. Hatta bir zaman sonra bunun için depresyona bile girebilen bu kediler, yine akıllı kedi türleri arasında gösterilen bir cins. Oytun akıllı kedi koydu adını;

Yine De Ocikat Egemen Kediler Olabilir.


Gri ve beyaz renklerden oluşan 2 renklidir. Ayrıca bengal cinsi kediler, leopar desenine sahip olmalarıyla da dikkat çekiyorlar Onlar eğitmek için iyi olan akıllı kedilerdir.

En Akıllı Kedi Cinsleri Içinden Bir Kedi Dostu Edinmek Kim Istemez Ki?


En akıllı 5 kedi cinsi. Gel akıllı kedim gel diyor her akşam. Son zamanlarda bilim insanları dostluğundan ziyade hangisinin daha akıllı olduğunu tartışıyor.

Akıllı Kedilerin Özelliklerine Bakıldığı Zaman, Oldukça Hareketli Oldukları Ve Sizin Ya Da Evdeki Diğer Hayvanların Hareketlerine Yüksek Derecede Uyum Sağladıkları Gözlenir.


Akıllı kedi türleri arasında farklı cinslerden pek çok kedi bulunuyor. Gibi kolayca eşyalarını kolayca öğretebilirler. Xiaomi akıllı otomatik mama kabı.

Bir Zamanlar Ülkenin Birinde Kıtlık Baş Gösterince Bütün Fareler Ekmek Elden Su Gölden Yaşayabilecekleri Kralın Kilerine Gidip Yerleşmiş.


You can chat with akilli kedi̇ here. Hal böyle olunca onların meraklı zihinlerini. Saray görevlileri kilere birkaç kedi getirip bıraktıysa da farelerin çok sayıda olması ve son derece dikkatli hareket etmeleri nedeniyle pek bir sonuç elde edilememiş.

Post a Comment for "Akıllı Kedi"