Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anasınıfı öğretici Oyunlar

Anasınıfı öğretici Oyunlar. Beden eğitimi oyunu.taklit oyunu.eğlendirici oyun.cinsiyet farkı yok. Programlarımızda oynarken öğrenmek ve ikinci yabancı dil kazanımı ile desteklenen bilişsel gelişim fırsatları öne çıkmaktadır.

Okul Öncesi Eğitici ve Öğretici Kitapları Anasınıfı
Okul Öncesi Eğitici ve Öğretici Kitapları Anasınıfı from www.hepsiburada.com

Bu öğretici oyun ile çocuğun görsel dikkat, sürdürülebilir dikkat, odaklanma yetenekleri gelişir. Küp , piramit ,puzzle oyunları seni bekliyor. Bu öğretici ve eğitsel oyun ile çocuğun görsel bellek, sözel bellek, görsel dikkat yetenekleri gelişir.

Beden eğitimi oyunu.taklit oyunu.eğlendirici oyun.cinsiyet farkı yok.


Eğitici kitaplar içerisinde yer alan farklı. Bu oyunda anaokulundaki çocuklar için eğitici beceri oyunları yer almaktadır. Yani çocuğun bu oyunu oynarken üçgen, kare, daire gibi şekilleri bir araya getirerek nesneler oluşturacak, noktaları birleştirecek ve şekilleri takip edecek.

Küp oyunları ile zihinsel düşünceniz artsın.


Çocuğum eğlenirken aklım kalmasın huzurla güvenle oynasın diyorsanız, izlediği filmleri oynadığı oyunları istediğinizde denetlemek, harcadığı zamanı kısıtlamak elimde. Özellikle 3 yaş, 4 yaş, 5 yaş, 6 yaş, 7 yaş, 8 yaş, 9 yaş, 10 yaş,11 yaş,12 yaş, ana sınıfı öğrencilerine uygun oyunlar. Programlarımızda oynarken öğrenmek ve ikinci yabancı dil kazanımı ile desteklenen bilişsel gelişim fırsatları öne çıkmaktadır.

Bu öğretici oyun ile çocuğun görsel dikkat, sürdürülebilir dikkat, odaklanma yetenekleri gelişir.


Harfler, sayılar, renkler, hayvanlar ve eşyalar gibi temel bilgilerin, öğrenme güçlüğü ve odaklanma sorunu yaşayan çocuklara uygulamalı davranış analizi tekniği (aba) ile geliştirilen seçme, eşleştirme, sıralama, çizme. Rafadan tayfa, akıllı tavşan momo, i̇bi, kare, aslan, hapşuu, niloya, rüzgar gülü, kardeşim ozi, emiray ve dahası burada. Akvaryum oyunları banyo yaptırma oyunu oda toplama oyunu oyna okul öncesi oyunlar sitesi hayvan yiyecekleri oyunu flash oyunlar oyna okul öncesi oyun oyna taşıma araçları oyunu meyve fırlatma oyunları araçlarla ilgili oyunlar komik surat oyunu okul öncesi çocuk oyunları meyveli oyunlar banyo eğitimi oyunları güvenli oyun sitesi anaokulu oyunları oyna anaokulu oyunları.

Eğitici çocuk kitapları ve bebek kitapları, çocuğun etkin düşünme merkezini çalıştırarak hayal kurmasına, analitik düşünmesine, yaratıcılığını arttırmasına, dikkatini toplamasına, iletişim becerilerini geliştirmesine ve hafızasını güçlendirmesine yardımcı olur.


Her yaştan çocuklar için en iyi eğitim uygulaması. Trt çocuk resmi web sitesinde, canlı tv izle, oyun oyna, çizgi film izle, yarışmalara başvur ve eğlenceyi yakala! Bu öğretici ve eğitsel oyun ile çocuğun görsel bellek, sözel bellek, görsel dikkat yetenekleri gelişir.

Çocukludünya’da çocukların yaşlarına ve gelişim seviyelerine göre 2500’den fazla eğitici eğlendirici oyun.


Eğitim bilişim ağı öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak, eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulan eğlenceli bir portaldir. Yaşa göre oyun(5yaş).oyuncu sayısına göre oyun(sayı çift olmalı).grup oyunudur. Mentalup okul öncesi eğitici oyunlar, düzenli kullanımda, çocukların düşünme ve öğrenme becerilerini geliştiriyor.

Post a Comment for "Anasınıfı öğretici Oyunlar"