Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Usta öğretici Başvuruları 2020

Usta öğretici Başvuruları 2020. Altıeylül halk eğitim merkezi ücretli usta öğretici başvuruları 7 eylül 2020 i̇le 18 eylül 2020 tarihleri arasında alınacak. Halk eğitim merkezlerinde usta öğreticilik başvuruları genel olarak eylül ayında alınmaktadır.

GAZİANTEP ARABAN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 20212022
GAZİANTEP ARABAN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI 20212022 from www.ucretliogretmenlik.com

Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliğindan açik öğreti̇m ortaokulu ve açik öğreti̇m li̇seleri̇ öğrenci̇leri̇ne müjde! Görev almak i̇stedi̇kleri̇ alanlari i̇le i̇lgi̇li̇: Usta öğretici olmak için milli eğitim bakanlığı tarafından verilmekte olan kurslara katılmalı ve bu kursların akabinde açılan sınavda başarılı olmalısınız.

Usta öğretici başvuruları açık öğretim öğrencileri i̇çin önemli duyuru kurs öğreti̇ci̇leri̇mi̇zi̇n di̇kkati̇ne!


Akabinde usta öğretici belgesi yani usta öğretici sertifikası almaya hak kazanırsınız. Başvuru onayı halk eğitimi merkezi müdürlüğünce yapılacak. Başvuruların onay işlemleri ise kurum yetkilileri tarafından.

Her sene çok sayıda kişi usta öğretici olmak.


Alanında ustalık belgesi sahibi olanlar mesleki eğitim merkezleri tarafından düzenlenen usta öğreticilik kursuna (40 saat) katılarak başarılı olmaları durumunda usta öğretici belgesi almaya hak kazanır. Başvuruda bulunmak isteyenlerin şahsen kurumumuza müracaat etmeleri önemle duyurulur. Ab hibe fonlarına yönelik proje döngüsü yönetimi:

Altıeylül ilçe merkezinde ve altıeylül i̇lçesine bağlı muhtelif mahallelerde açılacak olan kurs programlarında, ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere geçici sigortalı usta öğretici başvuruları alınacaktır.


Bir önceki yazımızda usta öğreti̇ci̇ nasil olunur detaylı olarak anlattık. Usta öğreti̇ci̇ başvuru formu i̇çi̇n aşağidaki̇ li̇nke tiklayin. (posta, e mail, fak vb.

Usta öğretici olmak için milli eğitim bakanlığı tarafından verilmekte olan kurslara katılmalı ve bu kursların akabinde açılan sınavda başarılı olmalısınız.


Mi̇llî eği̇ti̇m bakanliğindan açik öğreti̇m ortaokulu ve açik öğreti̇m li̇seleri̇ öğrenci̇leri̇ne müjde! Usta öğreticileri başvuruları için buraya tiklayiniz. Halk eğitim merkezlerinde usta öğreticilik başvuruları genel olarak eylül ayında alınmaktadır.

Görev almak i̇stedi̇kleri̇ alanlari i̇le i̇lgi̇li̇:


Altıeylül i̇lçe merkezinde ve altıeylül i̇lçesine bağlı muhtelif mahallelerde açılacak olan kurs programlarında, i̇htiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere “geçici sigortalı usta öğretici” başvuruları alınacaktır. Başvuruda bulunmak isteyenlerin web sitemizde 1 eylülde. Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklardır.

Post a Comment for "Usta öğretici Başvuruları 2020"