Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ismek'te Usta öğretici Olmak

Ismek'te Usta öğretici Olmak. Fakat usta öğretici olmak için başvuru yaptığınızda, lisans veya yüksek lisans yapmış olmanıza, ustalık belgesi sahibi olup olmadığınıza, deneyiminize ve diğer belgelere bakılmaktadır. Onlardan biride siz olmak isterseniz yapmanız gereken tek şey online başvuru yapmaktır.

İSMEK Öğretmen Alımı için Başvuru 20192020 Halk Eğitim
İSMEK Öğretmen Alımı için Başvuru 20192020 Halk Eğitim from www.halk-egitim.com

Usta öğretici oryantasyon eğitimi kursu başvuru belgeleri i̇çin buradaki yazımızı okuyunuz. Başvuru yapan öğretmen adayları arasında yapılan sınav ile usta öğretici alımı yapılmaktadır. Çoğu branşta i̇lköğretim mezunu olan arkadaşlar bile usta öğretici olabilir.

Sizi bazı konularda bilgilendirmek istiyorum.


İsmek kurslarında görev almak ister misiniz? Oradan başvurunuzu yaparak i̇smek’ten gelecek haberi beklemelisiniz. Adaylar usta öğretici olmak için katıldıkları kurslarda toplamda 40 saat eğitim alacaklardır.

İsmek iş başvurusu konusunda merak ettiğiniz konular için yandaki linke tıklayınız.


Usta öğretici oryantasyon eğitimi kursu halk eğitim merkezlerinde açılır. Örneğin yabancı dil, bilgisayar ve benzeri kurslarda alanında lisans veya ön lisans mezunu olmak gereklidir. İsmek, usta öğretici başvurusu i̇stanbul’da yaşayanlar için i̇smek (i̇stanbul büyükşehir belediyesi hayat boyu öğrenme merkezi) eğitimcilere ciddi bir alternatif imkan sunuyor.

Eczacı kalfası kursu (i̇şkur) usta öğretici nedir, nasıl olunur?


Usta öğretici olmak için usta öğreticilik belgesi gereklidir. Nur gümüşdoğrayan olmak üzere toplam 16 ünlü manken sergiledi. O nedenle örnek ben çok güzel iğne.

Kurslarda buna i̇smek, halk eğitim merkezi vs diğer kurumlarda dahil eğitimci olmak için öğretmen olmak zorunda değilsiniz.


Usta öğretici maaşları çalıştığı kuruma, çalışma şekline (full veya part), eğitim durumuna göre değişebilir. İsmek’te yeni usta öğreticilere ihtiyaç duyulan branşlar ise şöyle: İsmek usta öğretici alım sınavı (genel kültür,uygulama,mülakat) ve işleyişi merhaba;

Yaygın eğitim kurumlarında (kurslarda) usta öğretici ya da mezuniyet durumunuza göre uzman olarak görev alabilirsiniz.


Aynı zamanda öğretmen ve usta öğreticiler içinde kariyer olanakları sağlıyor. Meslek lisesi, ön lisans, lisans ve yüksek lisans mezunları uzman ve usta öğreticilik yeterliliklerini sağlamaları halinde başvuru yapabilmektedir. Başvuruların yeterli sayıya ulaşılması sonucunda ilgili kurs açılır.

Post a Comment for "Ismek'te Usta öğretici Olmak"