Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

British Shorthair Kedi Cinsi

British Shorthair Kedi Cinsi. Yüzyılda bir kedi üreticisi olan harrison weir tarafından kedi yarışmasına katılarak, dünyaca tanınmış bir kedi cinsi olmuştur. Birleşik krallık’ta düzenlenen kedi etkinliklerinde, kedi dernekleri ve diğer.

British Shorthair Özellikleri ve Bakımı Kedi Blog
British Shorthair Özellikleri ve Bakımı Kedi Blog from kediblog.com

British shorthair cinsi ve özellikleri hakkındaki içeriğimizi inceleyerek, british shorthair türü hakkında bilgi edinebilir ve bakımı, karakteristik özellikleri, bakımında dikkat edilmesi gerekenler ve nasıl sahipleneceğiniz hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Yüzyılda bir kedi üreticisi olan harrison weir tarafından kedi yarışmasına katılarak, dünyaca tanınmış bir kedi cinsi olmuştur. Genel olarak tüyleri kısa olduğu için shorthair adını almıştır.

Amerika Kedi Konfederasyonu British Shorthair Cinsini 1967 Yılında Tanıdı.


Kişilik yapısı sağlam ve olgun bir kedi cinsi olan british shorthair özellikleri açısından, ailelerin, özellikle de sakin bir yaşama sahip orta yaşlı kişilerin hayat tarzına çok uyum gösterirler. British shorthair yüz yıl boyunca. British shorthair kedisi vücut yapısı itibariyle;

Eğer British Shorthair’e Özel Olan Mamalardan Bulamıyorsanız, Yine Premium Marka Olan Genel Kedi Mamalarından Kullanabilirsiniz.


İki dünya savaşıyla birlikte kedi cinsleri yok olma tehlikesiyle yüzleşti. Yüzyılda bir kedi üreticisi olan harrison weir tarafından kedi yarışmasına katılarak, dünyaca tanınmış bir kedi cinsi olmuştur. Çok sakin olan british shorthair kedileri, gerektiğinde kendilerini iyi bir şekilde savunabilirler.

Buna Rağmen Hala Severek Bakılan Kedi Cinsleri Arasındaki Yerini Korumaktadır.


Kedi sahiplenmeye karar verenler her kedi ırkı hakkında genel bir araştırma yapmaktadır. Yüzyılda bir kedi üreticisi olan harrison weir tarafından kedi yarışmasına katılarak, dünyaca tanınmış bir kedi cinsi olmuştur. Bu tür kedilerin kucak fobileri hakkında ayrıntılı bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Aynı Zamanda Oldukça Güçlü Kedilerdir.


Genel olarak tüyleri kısa olduğu için shorthair adını almıştır. Ortak özellikleri, sevimli görünüşleri ve uysal davranışlarıdır. Güçlü ve heybetli bir kedi cinsidir.

British Shorthair Cinsi Kediler Neden Kucak Sevmezler?


The breed has also been developed in a wide range of other colours and patterns, including tabby and. British shorthair kedilerinin kökeni i̇ngilteredir. British shorthair kedilerinin kökeni i̇ngilteredir.

Post a Comment for "British Shorthair Kedi Cinsi"