Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Acana Mama Kedi

Acana Mama Kedi. Yavru, yetişkin ve yaşlı kediler için mama üretiminin yanı sıra acana şirketi köpek mamaları da üretip satıyor. Acana kedi mamaları içerik ve lezzet olarak 4 çeşit halinde sunulmaktadır.

Kaplumbağaların Özellikleri Petburada Blog
Kaplumbağaların Özellikleri Petburada Blog from www.petburada.com

Acana mama kedi öğününü belirleyebilmeniz için paketin arka kısmında bulunan öğün tablosunu incelemeniz gerekecektir. Evde beslenen hayvanınızı sadece 4,95 € çerez çeşitleriyle mutlu olun! Acana kedi maması 1 kg, 1.8 kg, 5.4 kg, 15 kg, 17 kg gibi farklı gramajlarda bulmanız mümkündür.

With Autoship Save More In Your Autoship Deliveries!


* bu ve diğer tüm incelemeler bizzat pet yurdu tarafından yapılmıştır. Sepette %7 i̇ndi̇ri̇m 64,95 tl. Kısır kediler için ayrıca bir tür mama bulunması gereklidir.

Yalnızca Bir Evcil Hayvan Besliyorsanız Ona Göre Gramaj Seçebilirsiniz Ya Da Sokak Hayvanlarına Da Katkıda Bulunuyorsanız Gramajı Yüksek Paket Seçeneklerine Göz Gezdirebilirsiniz.


Şuan acana kısır mama sorunu var bir kaç aydır bulunmuyor. Acana köpek maması, başlıca çeşitleri acana pasicifica, acana grasslands, acana ranchlands, acana wild prairie olarak üretilmektedir. Kediler anatomik olarak hayvansal protein açısından zengin bir diyet yemek için tasarlanmıştır.

Acana Grasslands Ördek Ve Bıldırcın Tahılsız Kedi Maması 340 Gr.


Acana mama kedi öğününü belirleyebilmeniz için paketin arka kısmında bulunan öğün tablosunu incelemeniz gerekecektir. En fazla 2 iş günü. İşte acana kedi mamasının en popüler kedi mamaları… bu bölümde, her birini farklı kılan şeyleri paylaşacağız.

Acana Mama Çeşitleri Evcil Hayvanlarda Sağlıklı Beslenme, Hastalıklardan Korunmayı Önleme Ve Hayvanların Seveceği Tatta Mamalar Üretme Amacıyla Yola Çıkmaktadır.


Acana kedi ve köpek maması fiyatları seçilen ürün ve ürünün ağırlığına göre değişiklik göstermektedir. Mamalarımız, evcil hayvanınızın ailenizin mutlu bir üyesi olarak tam ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlamak için bütün meyve ve sebzelerle dengelenmiş taze veya çiğ birinci sınıf hayvansal malzemelerle hazırlanmıştır. Acana ranchlands kedi maması ise diğer bir tahılsız kedi mamasıdır.

Yavru, Yetişkin Ve Yaşlı Kediler Için Mama Üretiminin Yanı Sıra Acana Şirketi Köpek Mamaları Da Üretip Satıyor.


Orijenin protein oranı acanaya göre %10 civarı daha yüksek yani acananında yüksek ama orijen daha hareketli ve büyük hayvanlara daha çok önerebileceğim bir mama kedime kullanmadım ama inceledim baya köpeğiniz az hareketlii ve küçükse acana kullanın. Acana mama içerikleri etçil beslenme ile %100 uyumlu olduğu için doğru porsiyon ayarlaması ile her kedi için kullanılabilmektedir. Frontline antiparasitario sprey 500 ml.

Post a Comment for "Acana Mama Kedi"