Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Kumu Ve Kabı

Kedi Kumu Ve Kabı. Öte yandan kum kabı her zaman sağlam, toksik olmayan, sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalıdır. Kediler tuvalet konusunda hassas olmasının yanında mahremiyete de önem verdiği için kediniz için alacağınız kedi kum kabını onun tuvalet ihtiyacını karşılarken kendini rahatsız hissetmeyeceği bir noktaya.

Stefanplast Rezerve Su Kabı 1,5 LT Mavi
Stefanplast Rezerve Su Kabı 1,5 LT Mavi from www.markamama.com.tr

Eğer ki birden fazla kediniz varsa, her kedi için bir kum kabı kullanmanız gerekmektedir. Akıllı kedi mama kabı evden giderken her daim içiniz rahat bir şekilde. Catit dogit dr.sacchi evohe ferplast flip hello kitty kyane moderna pawise pet loves petlebi trixie.

Catit Dogit Dr.sacchi Evohe Ferplast Flip Hello Kitty Kyane Moderna Pawise Pet Loves Petlebi Trixie.


Kedi mama kabı ve kedi su kabı fiyatları %25 i̇ndirimli | petlebi. Kumları muhafaza edecek ve hijyenik olacak bir kedi kumu kabı temin ederek bu anlamda kedinizin buna olan ihtiyacını giderebilirsiniz. Kediler içgüdüsel olarak kumun içerisine tuvaletini yapamaya meyillidir.

Kedi Kumu 10 Kg Ağırlığındaki Paketlerle Alınarak Kum Değişimleri Zamana Yayılabiliyor Ve Böylece Kedinin Değişimden Rahatsız Olmasının Önüne Geçilebiliyor.


Kedi kumu kabı hem kedinizin rahat ve hijyenik bir şekilde tuvalet ihtiyacını karşılamasına katkı sağlar hem de evinizin hijyeni ve temiz olması açısından önemlidir. Kedi sahiplerinin en temel ihtiyaçlarından bir tanesi kedi kum kaplarıdır. Kedi kum kabı elekli şekilde alınabileceği gibi elek ayrı şekilde de alınabilir.

Bu Kap 40471 Ve 40473.


Bu durumlar düşünülerek alınacak kedi kumu kabı modeline karar verilebilir. Aynı zamanda kullanımı kolay olduğundan sağlık bakımından da risk taşımayacaktır. Ürün çeşitli renklerdedir stok durumuna göre gönderim sağlanacaktır.

Açık Ve Kapalı Tüm Kedi Tuvaleti Çeşitleri Ve Filtreli Kedi Tuvaletlerini Incelebilir, Kedinize Ucuz Fiyatlarla Kaliteli, Sağlam Ve Şık Bir Tuvalet Satın Alabilirsiniz.


Kazıma ve kapatma sırasında kedilerin kum. Plastik mama ve su kabı markaları. Bunun yanı sıra kabın içine yerleştireceğiniz kedi kumu kokulu yapısıyla evinizdeki havayı ferahlaştıracaktır.

Kedi Kumu Küreğinin Kabı Temzilemesi Ve Yıkanması Kolaydır.


Bu sayede hem pis kumu temizlemiş olur hem de temiz kumu kullanabilirsiniz. Kedi mama kabı çelik özelliği sayesinde darbelere dayanıklıdır. Kedi kumu 20 lt ya da daha küçük paketlerde bulunabiliyor ve kedi kumu siparişlerinde ihtiyaç duyulan miktarda ürün.

Post a Comment for "Kedi Kumu Ve Kabı"