Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

öğretici Oyun Oyna

öğretici Oyun Oyna. Bir topuk kırmaca oyunu oyna. Milli eğitim bakanlığı müfredatına uygun , çocukların eğlenirken öğrenmesini hedefleyen seçme, eğitici, öğretici, bilgilendirici materyallerdir.

Chess4All İndir Windows 8.1 için Ücretsiz Satranç Oyunu
Chess4All İndir Windows 8.1 için Ücretsiz Satranç Oyunu from www.tamindir.com

İlk başlangıçta sadece düz bir çizgi çizmeniz yeterli olsa da ilerledikçe işler bir hayli karışacak. Görsel ve bilişsel hafızanı güçlendir. Bu eğitsel oyunlar ile çocuğun görselleştirme, görsel dikkat, akıl yürütme yetenekleri gelişir.

Online olarak keyfine bakarken öğren, sadece y8.com'da.


Rafadan tayfa, akıllı tavşan momo, i̇bi, kare, aslan, hapşuu, niloya, rüzgar gülü, kardeşim ozi, emiray ve dahası burada. İlk başlangıçta sadece düz bir çizgi çizmeniz yeterli olsa da ilerledikçe işler bir hayli karışacak. Bize bununla ilgili yazabilir ve oyun taleplerinizi iletebilirsiniz.

Eğitici oyun oyna sitesindeki tüm oyunlar ve ders içerikleri ;


Hayvan bulmaca hayvan bulmaca oyunu en yeni ve güzel oyunlar arasına eklendi. Milli eğitim bakanlığı müfredatına uygun , çocukların eğlenirken öğrenmesini hedefleyen seçme, eğitici, öğretici, bilgilendirici materyallerdir. Bu satranç tahtasında rakipler ile karşılaşmadan önce dilersek öğretici bir oyun oynuyor ve satranç öğrenebiliyoruz.

Bu zeka oyunları ile çocuğun görselleştirme, görsel dikkat, uzaysal algı yetenekleri gelişir.


Eğitici öğretici bilgilendirici ücretsiz online ders oyunları okulöncesi ilköğretim lise derslerinin oyunları. Eğitici oyun oyna sitesindeki tüm oyunlar ve ders içerikleri ; İngilizce soru cevap oyunu oyunu oyna.

Baby budget oynamak için hemen tıkla.


Eği̇ti̇ci̇ öğreti̇ci̇ bi̇lgi̇lendi̇ri̇ci̇ ders oyunlari. Baby budget gibi en iyi oyunların keyfini çıkar. Çocukların için hem öğretici hemde eğlenceli bir oyun resimdeki hayvanlar için kıyafetler oluşturmamız gerekli bunları ipler yardımı ile sayıları birbirine bağlayarak yapıyoruz resimdeki sayı düzenine dikkat etmeniz gerekli aksi taktirde kıyafet oluşturamazsınız.

Beyin görevi oyunu en yeni ve güzel oyunlar arasına eklendi.


Çocuklar için tasarlanan bu eğitici oyun ile çocuğun kısa süreli bellek, görsel dikkat, adlandırma yetenekleri gelişir. Öğretici satranç, hepimizin sevdiği satranç oyununun elektronik ortama taşınması ile ortaya çıkan eğlenceli bir zeka oyunu. Dijital eğitsel oyun içerikleri geliştiriyoruz.

Post a Comment for "öğretici Oyun Oyna"