Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hamilelikte Kedi Beslemek

Hamilelikte Kedi Beslemek. Aksine sizde ve bebeğinizde olumlu etkileri bulunmaktadır. Bebek olan evlerde kedi̇ var i̇se di̇kkat edi̇lmesi̇ gereken konular.

Picasso ve Atkuyruğu Saçlı Kız Cicicee
Picasso ve Atkuyruğu Saçlı Kız Cicicee from cicicee.com

Kedilerden insanlara bulaşabilen en önemli hastalık toxoplasma enfeksiyonudur. Hamilelik döneminizde evinizde beslediğiniz hayvanınız ile ilgili bir takım haklı kaygılarınız olabilir. Belli kurallara uyulduğu sürece, hamile olan evde kedi beslemek güvenilirdir.

Hamilelikte Kedi, Köpek, Kuş Beslemek Hamilelik Döneminde Evcil Hayvan Beslemenin Belli Kurallara Dikkat Edilmesi Koşulu Ile Bir Sakıncası Bulunmamaktadır.


Hamilelik döneminizde evinizde beslediğiniz hayvanınız ile ilgili bir takım haklı kaygılarınız olabilir. Birçok kedi sahibi, yakın çevrelerinden aldıkları endişe verici hurafelerden ötürü hamilelikte kedi ile aynı evde yaşamak istemez. Keşke dememek için hamilelikte mutlaka yapman gereken 11 şey!

Beslenmesi, Temizliği, Bakımı Ve Aşıları Aksatılmamalı, Dışarıda Yaşamak Zorunda Kalan Diğer Kedilerden Uzak.


Gebelikte kedi mırlamasından mahrum kalmamanızı önerebilirim. Toksoplasma, daha çok kedi dışkıları ile bulaşmış sebze ve meyve türü gıdaların iyi bir şekilde yıkanmaması. Gebelikte evcil hayvan beslemek anne adayları için bazı riskler yaratabilen bir durumdur.

Bebek Olan Evlerde Kedi̇ Var İse Di̇kkat Edi̇lmesi̇ Gereken Konular.


Kedilerden insanlara bulaşabilen en önemli hastalık toxoplasma enfeksiyonudur. Çünkü kadınların genellikle hamilelikte bağışıklık sistemleri düşük olmaktadır. Öncelikle kedinizin bir veteriner tarafından kontrolünü ve.

Eğer Hamileyseniz Ve Bir Kediniz Varsa, Ya Da Çevrenizde Hamile Ve Kedili Bir Tanıdığınız Varsa Yazdıklarımız Çok Değerli.


Gebelik döneminde evde kedi ,köpek vb. Hamilelik evinizdeki kuşu başka bir yere göndermenizi gerektirmez. Hamilelikte kedi beslemek zararlı mı?

Hamilelikte Evde Veya Dışarıda Kedi Beslemek Aşağıdaki Kurallara Dikkat Edildiği Sürece Güvenlidir.


Hamilelikte kedi beslemek, kedilerden insanlara toxoplasma enfeksiyonun bulaşma riski nedeniyle uzmanlar, hamileyken evinizde hayvan besliyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Hayvanlarla dünyamızı paylaşırken, olası enfeksiyonlar konusunda da bilgi sahibi olmalı ve gereken korunma tedbirlerini almalıyız. Belli kurallara uyulduğu sürece, hamile olan evde kedi beslemek güvenilirdir.

Post a Comment for "Hamilelikte Kedi Beslemek"