Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

öğretici Satranç Oyunu

öğretici Satranç Oyunu. Çılgın satranç oyununda sana doğru hücum eden düşmanları l şeklindeki hamlelerle yok etmeye çalış, başarılar. 3d satranç becerisi, hepimizin sevdiği satranç oyununun elektronik ortama taşınması ile ortaya çıkan eğlenceli bir zeka oyunu.

3D Chess Game indir android 3d satranç oyunu indirBak
3D Chess Game indir android 3d satranç oyunu indirBak from www.indirbak.net

Oyunu öğrendikten sonra karşımıza çıkan rakipler ile satranç. Kolay satranç kolay satranç oyna satranç oyunları santranç oyunları ders oyunları eğitici oyunlar öğretici oyunlar bilgilendirici oyunlar okul oyunları ücretsiz ders oyunlar eğitim oyunları sitesi öğrenci oyunları. Wolf, başlangıç seviyesinden usta seviyesine kadar her satranç oyuncusuna hitap eden yapısı sayesinde sizinle hem satranç oynuyor hem de oyun esnasında bir yandan öğretip bir yandan hamlelerinizi değerlendiriyor.

2d satranç, hepimizin sevdiği satranç oyununun elektronik ortama taşınması ile ortaya çıkan eğlenceli bir zeka oyunu.


Bu çok öğretici bir hamledir. Dama ve satranç oyunu | 1 kutu 2 oyun satranç ve dama oyunu | en uygun fiyatlı akıl oyunlarını partipan.com'dan hemen satın alın! Vezir vererek satranç oyunu kazanma.

Çeşitli güçleri ve stilleri olan botlara karşı oynayın.


Wolf, maç boyunca size ipuçları veriyor ve hatalarınızı söylüyor. Tasarlanan “kare bulmaca oyunu, çarpışan arabalar oyunu, futbol satrancı, filler fareler oyunu, hırsız polis oyunu, kurt kuzu oyunu, at yarışı oyunu.” gibi. Bu satranç tahtasında rakipler ile karşılaşmadan önce dilersek öğretici bir oyun oynuyor ve satranç öğrenebiliyoruz.

Bu satranç tahtasında rakipler ile karşılaşmadan önce dilersek öğretici bir oyun oynuyor ve satranç öğrenebiliyoruz.


At satrancı oyunu at satrancı oyna satranç oyunları sitesi ders oyunları eğitici oyunlar öğretici oyunlar bilgilendirici oyunlar okul oyunları ücretsiz ders oyunlar eğitim oyunları sitesi öğrenci oyunları. İki at açılışı satranç oyunu. Bu sayede derinlemesine bir satranç maçı yapıyorsunuz.

3d satranç becerisi, hepimizin sevdiği satranç oyununun elektronik ortama taşınması ile ortaya çıkan eğlenceli bir zeka oyunu.


Oyunda karşımıza bir satranç tahtası çıkıyor. Oyunlarla satranç kitabı okul öncesi ve ilköğretim yaşındaki öğrencilere, satranç oyununu öğretmek ve sevdirmek amacıyla hazırlanmıştır. Wolf, başlangıç seviyesinden usta seviyesine kadar her satranç oyuncusuna hitap eden yapısı sayesinde sizinle hem satranç oynuyor hem de oyun esnasında bir yandan öğretip bir yandan hamlelerinizi değerlendiriyor.

Hamlelerin arkasındaki mantık, kritik anlarda yardım isteyebilmeniz gibi detaylarla mobildeki en eğitici, öğretici ve keyifli.


Birbirinden eğlenceli birbirinden güzel satranç oyunlarını sizler için bir araya getiriyoruz. Wolf, maç boyunca size puan ipuçları veriyor ve hatalarınızı söylüyor. Bu oyunda hem rakibiniz hem de koçunuz olan dr.

Post a Comment for "öğretici Satranç Oyunu"