Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

öğretici Hikaye

öğretici Hikaye. Öğretici öyküler , hayatta her şey mümkün; Öğretici hikaye (stories of wisdom):

Anlatmaya,Göstermeye Bağlı ve Öğretici Metinler
Anlatmaya,Göstermeye Bağlı ve Öğretici Metinler from www.edebiyatsiir.com

Saçları diken gibi dimdik, yüzü kevgir gibi delik deşik, dişleri yılan dişi gibi zehirliydi. The champion duck (türkçe tercümesiyle birlikte) i̇ngilizce hikaye 4: Aynı uygulamayı çocuklarınız üzerinde de gerçekleştirmeniz mümkün olmak ile birlikte, verilen hikaye örnekleri sayesinde, çocuklarınıza okuma alışkanlığını kazandırabilir, zararlı içeriklerde dolaşmak yerine, eğitici, öğretici, dinlendirici vakit geçirme.

Öğretici metinler, bir konuda bilgi vermek, düşündürmek, yönlendirmek, uyarmak, düşünceleri değiştirmek, bir şeyleri haber etmek veya tanıtmak gibi amaçlar güdülerek yazılmış metinlerdir.


Tanzimattan milli edebiyata öğretici metinler, şiir, roman ve hikaye , tiyatro. “not i,” said the rat. The swallow and sparrow (türkçe.

Öğretici hikaye , hediye öpücükler;


Öğretici hikaye (stories of wisdom): Öğretici metinlerde dil, göndergesel işlevindedir. Ci̇mri̇li̇ği̇n bedeli hindistan cevizinin bolca yetiştiği bir deniz kıyısında, zenginliğiyle çok konuşulan bir adam varmış.

Kişileri genellikle hayvan, bitki ve cansız varlıklar olan, ders verir nitelikli, kısa masalımsı.


Hikaye, öykü, masal okuma ve paylaşım sitesi. Hikaye dinlemek veya okumak, çocukların kelime dağarcığını genişletir ve kendilerini daha farklı şekillerde ifade edebilmelerine yardımcı olur. Ayrıca bu köle çok da çirkindi.

Saçları diken gibi dimdik, yüzü kevgir gibi delik deşik, dişleri yılan dişi gibi zehirliydi.


Metin türleri, sanatsal ve öğretici metin olmak üzere şu şekilde gruplandırılabilir. Sınıf hikaye özet, çehov tarzı hikaye, durum hikayesi, hikaye türleri, maupassant tarzı hikaye, olay hikayesi, olay hikayesinin türk edebiyatındaki ilk temsilcisi, olay ve durum hikayesinin karşılaştırılması, ömer seyfettin, sait faik abası yanık Hikayelerdeki pedagojik ve didaktik faydalardan bazıları aşağıdaki gibidir:

Zenginliği kadar cimriliğiyle de tanınırmış bu adam.


The little whale and sharks (türkçe tercümesiyle birlikte) i̇ngilizce hikaye 3: Aynı uygulamayı çocuklarınız üzerinde de gerçekleştirmeniz mümkün olmak ile birlikte, verilen hikaye örnekleri sayesinde, çocuklarınıza okuma alışkanlığını kazandırabilir, zararlı içeriklerde dolaşmak yerine, eğitici, öğretici, dinlendirici vakit geçirme. Hi̇kaye öykü masal arşi̇vi̇ i̇bretli hikayeler,duygusal hikayeler,din büyüklerinden hikayeler,yaşanmış hikayeler,dini hikayeler,kıssadan hisseler,resimli hikayeler,doğruların öyküsü,mevlana'dan hikayeler,dostluk hikayeleri,i̇ran hikayeleri,sevgi hikayeleri,aşk hikayeleri,komik hikayeler,çocuklar i̇çin hikayeler,en güzel dini hikayeler,hayatın i̇çinden.

Post a Comment for "öğretici Hikaye"