Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bebekler Için öğretici Oyunlar

Bebekler Için öğretici Oyunlar. Bebeğinizle ay ay oynayabileceğiniz oyunlar. Oyun ile insan ilişkileri, yardımlaşma, konuşma, bilgi edinme, deneyim kazanma, psikomotor gelişimi, duygusal ve sosyal gelişimi etkilediği gibi, zihin ve dil gelişimini de etkiler.

Fatih Twisties Crayons Çevirmeli Mum Boya 8 Renk
Fatih Twisties Crayons Çevirmeli Mum Boya 8 Renk from www.aykiki.com

Bu oyun da mutfaktaki çeşitli kapları toplayarak kolaylıkla bebeğinizle oynayabileceğiniz bir oyundur. Bunun için bebeğinizi yatırın (oturabiliyorsa oturtun) ve çeşitli şarkılar söyleyerek ellerini ve parmaklarını çalıştırın. Özellikle kapların boyutlarını farklı olarak seçmek bu oyunu öğretici kılmaktadır.

Parmak kuklalar, çeşitli el işi çalışmaları, kayıp bulma oyunları gibi farklı oyunlar da 5 yaşında çocukların severek oynayacağı oyunlardandır.


Yetişkinlerin gözünde oyun, çocuğun eğlenmesi. Oyunları oynayabilmeniz için bilgisayarınızda adobe flash playerın kurulu olması gerekmektedir. Çocuklar bebeklik ve okul öncesi dönemde oldukça gelişmeye açık bir zihne sahiptir.

En sevimli ve şirin bebeklerle oyunlar oynayacağınız sitemizdeki tüm oyunlar yapımcılarına aittir.


Parmak oyunlarına söyleyerek, görerek ve yaparak eşlik ettiklerinden çok severler. Oyun ile insan ilişkileri, yardımlaşma, konuşma, bilgi edinme, deneyim kazanma, psikomotor gelişimi, duygusal ve sosyal gelişimi etkilediği gibi, zihin ve dil gelişimini de etkiler. Dondurma yapma fabrikası, bir bantta karşımıza çıkan dondurmalardan birbiri ile aynı olanları yan yana getirerek patlatmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyundur.

Oyun bebekler için bir öğrenme şekli olurken;


En güzel araba oyunları altın avcısı penalty shooters 4x4 araba yarışı kafa topu tank savaşı araba yarışı Bebeğinizin kendi kendine el çırpma becerisi zamanla olacaktır ama siz daha bu yetisi yokken bile ellerini tutup çırparak oyunlar oynatabilirsiniz. Bu sebeplerle renkli şişeler oyunu bebekler için evinizdeki şaşırtıcı eşyalar ile keyifli oyunlar arasına girmektedir.

Oyuncak ise bu öğrenme şeklini keyifli ve kolay kılan en önemli araçlardan biri.


Çocukluk döneminde özellikle okula başlayıncaya kadar geçen sürede oyunlar ve oyuncaklar çocuklar için hayatının önemli bir bölümünü kapsamaktadır. 🎠 yastık ve örtüler bebeğiniz için mükemmel birer oyuncak. Öğretici oyunlar, bebeğinizin ve okul öncesi çocuklarınızın;


Çocuklar için eğitici öğretici fikirler çocuklar için eğitici öğretici fikirler çocuklar için eğitici öğretici fikirler. İyi geceler devam sütü ile bebekler rahat! Mentalup'ın eğitsel ve eğitici oyunları ile siz de çocuğunuzun görsel zeka gelişimine destek olun.

Post a Comment for "Bebekler Için öğretici Oyunlar"