Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Matematik öğretici Oyunlar

Matematik öğretici Oyunlar. Mentalup görsel zeka oyunları görselleştirme, görsel tarama, görsel dikkat, soyutlama gibi zihinsel becerileri geliştirir. Ana sayfa > matematik oyunları.

Evde Üç Kişilik Oyunlar 2021 Karantinada Oynanabilecek
Evde Üç Kişilik Oyunlar 2021 Karantinada Oynanabilecek from www.gencklavye.com

Engelsiz meb oyunları eğitici oyun matematik dersi oyunları 2.sınıf matematik oyunları meb engelsiz oyunlar 5.sınıf matematik oyunları bölme işlemi oyunlar. Genel olarak hem genç hem de yaşlı oyuncular için zorlayıcı olabilirler. Mentalup’ı takip ederek çocuk gelişimi için blog, ücretsiz oyun, öğretici oyunlar, bi̇lsem hazırlık ipuçlarından anında haberdar ol.

Örneğin sayılarla aran iyiyse bakalım zorlu matematik oyunlarımızda sonuna kadar gidebilecek misin.


İnteraktif matematik yazılımı v 1.0. Detaylı bilgi için 0212 698 91 91 (pbx) nolu numaradan bize ulaşabilirsiniz. Pek çoğu çocuk oyunları olarak değerlendirebileceğin oyunlar ancak bunlar sadece çocuklar için değildir!

Çocuğunuzun anlamakta zorlanacağını düşündüğünüz konuları oyun tasarlayarak öğretiyoruz.


Oyunları her zaman güncel olarak bulabilir ve ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu oyunu oynayarak 1'den 20'ye kadar tüm çarpım tablolarını öğrenebilirsiniz. Genel olarak hem genç hem de yaşlı oyuncular için zorlayıcı olabilirler.

Oyunları her zaman güncel olarak bulabilir ve ücretsiz oynayabilirsiniz.


Engelsiz meb oyunları eğitici oyun matematik dersi oyunları 2.sınıf matematik oyunları meb engelsiz oyunlar 5.sınıf matematik oyunları bölme işlemi oyunlar. Tümü (1,005) çok oyunculu (5) y8 games (36) listele: Öğretici, eğitici, zeka gelişimine katkısı olan, matematik oyunları, ingilizce kelime oyunları veya yarışmaları gibi birbirinden güzel oyun sizleri bekliyor.

İçerisinde yer alan problemler, sayılar ya da toplama ve çıkarma işlemleri gibi türevleri ile matematik oyunları hem eğlenceli bir yapıdadır hem de.


Sınıflar için pdf konu anlatımlarını, testleri , eğitici ve eğlenceli oyunları bu kategoride bulabilirsiniz. Enjoy the best collection of educational related browser games on the internet. 4.sınıf konuları ile ilgili testler, eğitici oyunlar, eğlenceli yarışmalar burada.

Müfredat sırasına göre 2 hafta önceden ders konularıyla ilgili ürünlerden, sitemizdeki yenilik ve kampanyalardan haberdar olmak için mail adresinizi yazınız


Sitemizdeki eğitici ve zeka seviyesini yükseltmeye yarayan bir. Matemati̇k oyunlari, beyi̇n oyunlari, üstün zeka ve bi̇lsem hazirlik egzersi̇zleri̇. Sınıflarla ilgili dijital eğitsel oyun oynamak.

Post a Comment for "Matematik öğretici Oyunlar"