Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tarkan Kedi Gibi Klibi

Tarkan Kedi Gibi Klibi. Tarkan’ın geçen yıl yayımlanan “10” albümünde yer alan “kedi gibi” şarkısının video klibi, 11 ekim perşembe günü müzikseverlerle buluşacak. Hadi aşk beni çağır da yanına kedi gibi sokulayım sıcağına.

Tarkan’ın “Kedi Gibi“ Klibinden İlk Görüntüler Geldi Son
Tarkan’ın “Kedi Gibi“ Klibinden İlk Görüntüler Geldi Son from www.sondakika.com

“kedi gibi”nin uzun süredir beklenen video klibi ilk kez dijital müzik platformu fizy’de yayımlanacak. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Gel, vur tam on ikiden öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden gel, sensiz anlamı yok ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen al, uçur kanatlarında seyre çıkalım o kızıl ufuklarda hadi aşk beni çağır da yanına kedi gibi sokulayım sıcağına beni sar, sarmala da sonra

Tarkan'ın Söz Müziği Kendisine, Düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na Ait Olan 'Kedi Gibi' Şarkısının.


Tarkan'ın yeni klibi 'kedi gibi' bugün çıkıyor. Tarkan tarkan 1995 şeytan azapta (remix) ozan çolakoğlu: Tarkan'ın albümündeki diğer şarkılar şu şekilde;

Year Song Composer Lyricist Remix 1995 Bu Kış:


Tarkan’ın i̇rfan yıldırım yönetmenliğinde çekilen kedi gibi şarkısının klibi çekildi. Hadi aşk beni çağır da yanına kedi gibi sokulayım sıcağına. Come on love call me and tell me to come next to you, like a cat introduced to warmth.

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.


Pick it up fly with those wings, come watch outside, that red horizon. Gel, vur tam on ikiden Tarkan kedi gibi klibini izle, dinle, kedi gibi sözleri.

Tarkan Yerine Başka Biri Olsa Bu Dans Figürleriyle Çoktan Dalga Geçmiştik.


Kedi gibi 2019 o sevişmeler altan dönmez: “kedi gibi”nin uzun süredir beklenen video klibi ilk kez dijital müzik platformu fizy’de yayımlanacak. Tarkan’ın geçen yıl yayımlanan “10” albümünde yer alan “kedi gibi” şarkısının video klibi, 11 ekim perşembe günü müzikseverlerle buluşacak.

Tarkan'ın, Dmc Etiketiyle Yayınlanan 10 Albümünde Yer Alan Kedi Gibi Isimli Şarkısı, Video Klibiyle Netd Müzik'te.


Ozan çolakoğlu 1996 kara gözler tarkan tarkan 1997 yeni yıl tarkan 1998 salına salına sinsice (remix) tarkan tarkan. Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl ufuklarda hadi aşk beni çağır da yanına kedi gibi sokulayım sıcağına beni sar sarmala da sonra at at kuytularına at beni hazırım razıyım dünden, varım her şeyine senin. Tarkan’ın ‘kedi gibi’ klibi hangi klibe benzetildi?

Post a Comment for "Tarkan Kedi Gibi Klibi"