Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Hastalığı Belirtileri

Kedi Hastalığı Belirtileri. Evdeki diğer kedilere aşı yapılabilir mi konusu hekimle konuşulmalıdır. Kedilerde fiv teşhis edildikten sonra herhangi bir hastalık belirtisi ortaya çıkmadan kediler bu virüsle uzun yıllar boyunca yaşamaya devam edebilirler.

Kedilerde Hemobartonellosis
Kedilerde Hemobartonellosis from www.sirinvet.com

Öksürme, burun akıntısı, yüksek ateş ve iştahsızlıktır. Çok fazla ya da az mama yeme, kilo kaybı, çok su tüketme, alışılmışın dışında güzel kokulu nefes, uyuşukluk, aşırı idrara çıkma, idrarını tuvalet dışına yapma ve idrar yolları enfeksiyonu gibi belirtiler diyabet belirtileri. Kedileri ciddi manada etkileyen ve kedi ölümlerine sebep olan 5 büyük hastalık hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağım.

Kedi Gençlik Hastalığı, Kedilerde Hastalık, Kedilerde Sıvı Kaybı, Kedilerde Viral Hastalık, Ekim 01, 2018 Listeye Dön.


Bakterinin kuluçka süresi 10 gün olduğu için belirtiler 10. Çok fazla ya da az mama yeme, kilo kaybı, çok su tüketme, alışılmışın dışında güzel kokulu nefes, uyuşukluk, aşırı idrara çıkma, idrarını tuvalet dışına yapma ve idrar yolları enfeksiyonu gibi belirtiler diyabet belirtileri. Bu nedenle kedilerde kalp kurdu hastalığı ile ilgili kedi sahiplerinin bilgilenmesi, belirtilerini, nedenlerini ve tedavi yöntemlerini araştırması çok.

Bu Durumda Kedilerde Şeker Hastalığı Belirtileri Arasında Yer Almaktadır.


Viral hastalıklar virüsler sebebiyle gelişir ve çoğu viral hastalık hem çok kolay. Kedi hastalıkları bazen tehlikeli olabilir. Kedilerde sıklıkla karşılaşılan problemlerden birisi parazit sorunudur.

Genel Olarak Ateşin Yükselip Düşmesi, Enerji Kaybı Ve Iştahsızlık Erken Belirtiler Arasında Öne Çıkar.


Kedi hastalıkları (93) kedi ölümleri (3) kedi psikolojisi & davranışlar (21) kedi sağlık rehberi (8) kedi sahiplenme tavsiyeleri (8) kedi tırmalama & pençeleme (4) kedi tuvalet eğitimi (8) kedi zehirlenme belirtileri & tedavileri (6) kediler (16) kediler s.s.s (107) kedilerde hamilelik & kısırlaştırma (17) kedilerle yaşam. Feline panleukopenia (kedi gençlik hastalığı) Fvr virüsünün yol açtığı bir hastalıktır.

Bu, Hastalığı Taşıyan Köpeklerde Görülmez.


Öksürme, burun akıntısı, yüksek ateş ve iştahsızlıktır. Kedi tırmığı hastalığında belirtiler kediyle temastan yaklaşık 10 gün sonra görülmeye başlar. Günden sonra ortaya çıkmaya başlar.

Evdeki Diğer Kedilere Aşı Yapılabilir Mi Konusu Hekimle Konuşulmalıdır.


Kedi hastalıkları arasında diyabet en kolay fark edilebilen hastalıklardan birisidir. Fpv ile enfekte olan kedilerde genel olarak şu belirtiler görülmektedir: Kedilerde distemper ismi ile de bilinen kedi gençlik hastalığı tüm kedi hastalıkları arasında en ölümcül olanlardan biridir.

Post a Comment for "Kedi Hastalığı Belirtileri"