Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Maması Kısırlaştırılmış

Kedi Maması Kısırlaştırılmış. Pro plan tavuk ve hindi etli kısırlaştırılmış kedi maması; Obivan low grain ocean kısırlaştırılmış kedi maması 1 kg x 20 adet.

En İyi Kuru Kedi Maması Markaları ve Çeşitleri 2020
En İyi Kuru Kedi Maması Markaları ve Çeşitleri 2020 from www.neoldu.com

Aşağıda kısırlaştırılmış kedi maması faydaları listelenmiştir; 4 kg fiyatı şu an 348,80 tl. Royal canin british shorthair adult yetişkin kedi maması 400 gr 79,00 tl

Normal Bir Mama Içerisinde %20 Yağ Bulunurken, Kısırlaştırılmış Kedi Maması Içerisinde %10 Civarında Yağ Bulunur.


Kısırlaştırılmış kedi maması tercih etme nedenleri temel olarak normal kedi maması ile bu mamaların arasındaki farkların oluşmasını sağlar. N&d kısırlaştırılmış kedi maması çeşitlerini tüm natural & delicious ürünleri gibi iki ana segmentte incelemek mümkün. Normal kedi mamalarında genellikle kırmızı et kullanılırken kısırlaştırılmış kediler için tavuklu kedi maması gibi beyaz et yoğunluklu ürünler tercih edilir.

Royal Canin Fhn Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması Içeriğindeki Düşük Yağ Oranıyla Uygun Günlük Yeme Miktarlarında Kilo Kontrolü Sağlıyor.


4 kg fiyatı şu an 348,80 tl. Kısırlaştırılmış mamalar özel olarak üretilen sağlık sorunlarına yönelik geliştirilen kısırlaştırılmış kedi maması çeşitlerinin birçok faydası vardır. Dr.sacchi premium düşük tahıllı kısır kedi maması 1,5 kg.

Mama Içinde Bulunan Protein Miktarı Da Önemlidir.


Royal canin mother & babycat anne ve yavru kedi maması 400 gr 79,00 tl 64,50 tl %18 indirimli. İdrarın asiditesini kontrol altına alarak idrar yollarının sağlığını güvence altına alıyor. Kediler kısırlaştırıldıktan sonra metabolizmaları değişime uğramaktadır.

Tıpta Ise Kedinin Üretkenliğini Ve Doğurganlığının Sona Ermesi Anlamına Gelmektedir.


Kısırlaştırmanın faydaları, sorumluluk sahibi olan kedi sahipleri tarafından kolaylıkla anlaşılabilir kedi popülasyonunun korunmasının yanı sıra ayrıca kısırlaştırma çeşitli kanser tiplerinin oluşmasına daha az yatkınlık gösterilmesini sağlar. Kediler için mama satın almak ve onların koşullarına göre en uygun mamayı bulmak son derece dikkat gerektirir ve özen ister. Kısırlaştırılmış kedi maması kısır kedilere özel formülle üretilir.

Pro Plan Hindi Etli Kısırlaştırılmış Yaşlı Kedi Maması;


Az yağlı kedi maması kategorisindeki ürünler de kısırlaştırma işlemi uygulanmış kediler için tercih edilebilir. Nd tahılsız tavuk ve narlı kısırlaştırılmış kedi maması; Pro plan tavuk ve hindi etli kısırlaştırılmış kedi maması;

Post a Comment for "Kedi Maması Kısırlaştırılmış"