Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedi Köpek Savaşı

Kedi Köpek Savaşı. Kedi ve köpek savaşı çok eğlenceli bir oyun olarak internet aleminde yaygınlaşmıştır. 2 kişilikte oynana bilen bir oyun, eğlenceli ve heyecanlı.

Küvetten Çıkamayan Şişman Kedi
Küvetten Çıkamayan Şişman Kedi from www.izlesene.com

Kedi ve köpek savaşı oyna kediler ve köpekler arasında sürekli olarak bir savaş vardır ama şu ana kadar bu ikili arasında ki savaş hiçbir zaman bu kadar eğlenceli bir mücadele halini almamıştı. Biliyorsunuz ki kediler ve köpekler biribirlerini pek sevmez ve anlaşamazlar. Kediler ve köpeklerin savaşına katılacağınız bu oyunda aslında çokta büyük bir savaş yok :) kediyi kontrol edenler çöpten çıkardıklarını, köpeği kontrol edenler ise kemikleri karşı tarafa fırlatarak birbirlerini yaralamaya çalışacaklar.

Evinde Çok Sayıda Kedi Ve Köpek Besleyen Harika T.’nin Evini Ziyaret Eden Hayvanseverler Korkunç Bir Tabloyla Karşılaştı.


Her ikiside kendisini üstün görüyor. 600 milyona yakın kedi ve köpek sokakta yaşam savaşı veriyor. Kedi ve köpek savaşı oyna kediler ve köpekler arasında sürekli olarak bir savaş vardır ama şu ana kadar bu ikili arasında ki savaş hiçbir zaman bu kadar eğlenceli bir mücadele halini almamıştı.

Ankara’da Tüyler Ürperten Bir Olay Ortaya Çıktı.


Bu mücadeleye başlamak için start bölümüne tıklayarak oyuna giriş yapıyoruz. Tarım ve orman bakanlığı ile türk veteriner hekimleri birliği arasında kedi ve köpeklerin kimliklendirilerek kayıt altına. Tarım ve orman bakanlığı tarafından hazırlanan taslakta evdeki hayvan sayısına sınırlama içeren bir düzenlemenin yer aldığı ortaya çıktı.

Savaş Tank Oyunları Kedi Ve Köpek Walkthrough.


Kediler ve köpeklerin savaşına katılacağınız bu oyunda aslında çokta büyük bir savaş yok :) kediyi kontrol edenler çöpten çıkardıklarını, köpeği kontrol edenler ise kemikleri karşı tarafa fırlatarak birbirlerini yaralamaya çalışacaklar. Son olarak 2 player seçneğini. Kedi köpek savaşı bilinen mahalle arasındaki kavgalar misali bunun oyuna dökülmüş hali ile karşınızda.

Kediden Kaçan Köpek, Telefonla Konuşarak Kaldırımda Yürüyen Kadına Çarptı.


Biliyorsunuz ki kediler ve köpekler biribirlerini pek sevmez ve anlaşamazlar. Kedi köpek savaşı kelimesine ait ilanlar toplam 1707 toplam ilan bulunmuştur. Serenokur ağu 7, 2018 610 görüntüleme.

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.


Ama bu eğlenceli kavgada kazananın bir önemi yok! Bir çit arkasına gizlenmiş köpek ile sokaktaki çöplüğün yanında oturmakta olan kedinin birbirine attıkları kemik yarışı bir savaşa dönüşüyor. Oyunumuz da bunu konu almakta.

Post a Comment for "Kedi Köpek Savaşı"