Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yuvarlak Tavan Aydınlatma

Yuvarlak Tavan Aydınlatma. Dış mekan led aydınlatma ürünlerinde bahar kampanyası. Buffer renkli ay yıldız tavan yansıtma pilli led gece lambası gök.

Çocuk Odası Avize Aydınlatma Oturma Odası Yatak Odası
Çocuk Odası Avize Aydınlatma Oturma Odası Yatak Odası from www.fiyatgrafik.com

Yuvarlak tavan anemostadları hava kanallarının emiş ve üfleme noktaların da kullanılır. 18 watt kare ve yuvarlak model led siva üstü led panel çok yakan eski̇ spotlarinizi deği̇şti̇ri̇n %80 tasarruf edi̇n 2 yil garanti̇ çok şik, çok ekonomi̇k, çok modern di̇rek 220 volt a. Eylül aydınlatma led sıvaüstü beyaz işıklı yuvarlak kasalı panel 24watt tavan armatürü 145,00 tl 124,90 tl eylül aydınlatma beyaz ledli 24 watt kare sıva üstü led panel tavan armatürü spot led lamba 30x30 kare

Tavan aydınlatma spotları, asma tavan spotları, merdiven spotları, salon spotları, duvar spotları, raylı.


Yuvarlak tavan anemostadları hava kanallarının emiş ve üfleme noktaların da kullanılır. 0 533 215 24 12. 18 watt kare ve yuvarlak model led siva üstü led panel çok yakan eski̇ spotlarinizi deği̇şti̇ri̇n %80 tasarruf edi̇n 2 yil garanti̇ çok şik, çok ekonomi̇k, çok modern di̇rek 220 volt a.

12w sarfiyat ile 60w aydınlatma gücü veren sarfiyatsız bir ürün.


18 watt sıvaüstü i̇nce led yuvarlak beyaz led tavan aydınlatma. 24w yuvarlak slim led panel. Damperli ve dampersiz olarak üretilerek debi ayarlaması yapılabilir.

Bu kumaşın kullanım amaçlarına göre çeşitleri vardır.


118,22 tl kdv dahil hizli bak. 0212 222 26 56,ürün i̇ndirimli fiyatı 80,80 tl ld472. 36,89 tl kdv dahil hizli bak.

Yüksek kaliteli yuvarlak led tavan aydınlatma üreticilerini yuvarlak led tavan aydınlatma tedarikçilerini ve yuvarlak led tavan aydınlatma ürünleri en iyi fiyatta alibaba.com'da bulun.


Uv ışınlarına dayanımlı, armatür ömrü boyunca sararmayan yüksek ışık geçirgenliğine sahip opal akrilik. Hazır yuvarlak gergi tavan uygulamalarında muhteşem görünümlü oldukça uygun fiyata gergi tavanlar sizleri bekliyor hemde çok uygun fiyatlara. 18 watt sıvaüstü yuvarlak günişiği i̇nce led panel led tavan aydınlatma armatürleri 119,09 tl sepete ekle;

6 tavanda geometrik şekiller yapılması.


Duvara direk monte edilen duvar tavan armatürleri en uygun fiyat seçenekleri ile koçtaş'ta! Yuvarlak tavan lambası, mat siyah çerçeve detayı ile ortam dekoruna uyum sağlamaktadır. Gergi tavan bir çok mekanda ve iş yerinde kullanılan özel yapısı itibariyle her forma girebilen tavanlarda ve duvarlarda dekorasyon ve aydınlatma için kullanılan bir pvc kumaştır.

Post a Comment for "Yuvarlak Tavan Aydınlatma"